Miksi käyttää täysmaitoa
Kun saman maun vähemmällä kalorimäärällä saa luomumaidolla.
Kommentit (12)
[quote author="Vierailija" time="05.10.2015 klo 11:02"]Käytän täysmaitoa koska maidon hyvät aineet on nimenomaan maidon rasvassa. En juo maitoa pelkkänään vaan käytän sitä mm. kahviin ja leivontaan. Mielestäni on hupaisaa, että ihmiset kauhistuvat kun näkevät täysmaitopurkin jääkaapissani, mutta syövät silti kuulemma kotonaan kaikenmaailman sipsejä ja jäätelöitä. Eikö se kalorien vahtiminen kannattaisi aloittaa niistä?
[/quote]
Kerropa mitä ne maitorasvassa olevat hyvät aineet ovat?
[quote author="Vierailija" time="05.10.2015 klo 11:04"]
[quote author="Vierailija" time="05.10.2015 klo 11:02"]Käytän täysmaitoa koska maidon hyvät aineet on nimenomaan maidon rasvassa. En juo maitoa pelkkänään vaan käytän sitä mm. kahviin ja leivontaan. Mielestäni on hupaisaa, että ihmiset kauhistuvat kun näkevät täysmaitopurkin jääkaapissani, mutta syövät silti kuulemma kotonaan kaikenmaailman sipsejä ja jäätelöitä. Eikö se kalorien vahtiminen kannattaisi aloittaa niistä? [/quote] Kerropa mitä ne maitorasvassa olevat hyvät aineet ovat?
[/quote]
Täysmaidossa on mukana hyvät rasvat.
Toviottavasti kukaan ei juo sitä vesilitkua mitä rasvattomaksikin sanotaan.
[quote author="Vierailija" time="05.10.2015 klo 11:14"]
Toviottavasti kukaan ei juo sitä vesilitkua mitä rasvattomaksikin sanotaan.
[/quote]
Kyllä sitä juodaan ja annetaan jopa lapsille.
[quote author="Vierailija" time="05.10.2015 klo 11:08"][quote author="Vierailija" time="05.10.2015 klo 11:04"]
[quote author="Vierailija" time="05.10.2015 klo 11:02"]Käytän täysmaitoa koska maidon hyvät aineet on nimenomaan maidon rasvassa. En juo maitoa pelkkänään vaan käytän sitä mm. kahviin ja leivontaan. Mielestäni on hupaisaa, että ihmiset kauhistuvat kun näkevät täysmaitopurkin jääkaapissani, mutta syövät silti kuulemma kotonaan kaikenmaailman sipsejä ja jäätelöitä. Eikö se kalorien vahtiminen kannattaisi aloittaa niistä? [/quote] Kerropa mitä ne maitorasvassa olevat hyvät aineet ovat?
[/quote]
http://www.iltalehti.fi/sydan/2009102710497597_sd.shtml
http://www.tritolonen.fi/index.php?page=news&id=1698
[/quote]
Ensimmäisessä tutkimuksessa todettiin vain, että hedelmien ja vihannesten rasvaliukoiset (osa on vesiliukoisia) vitamiinit tarvitsevat rasvaa liuetakseen. Tämä on itsestäänselvyys, ja tutkimuksessa ei ollut verrokkiryhmää, joka olisi maitorasvan sijaan käyttänyt vastaavan määrän kasvirasvoja.
Toisessa jutussa oli äänessä _Valion_ tutkimusprofessori.
Olisiko esittää laajaa vertaisarvioitua tieteellistä tutkimusta aiheesta? Älä turhaan etsi, niitä ei ole.
[quote author="Vierailija" time="05.10.2015 klo 11:10"]Täysmaidossa on mukana hyvät rasvat.
[/quote]
Hyvät rasvat? No huh huh.
Onko näissä jotain eroa rasvattomaan verrattuna?
[quote author="Vierailija" time="05.10.2015 klo 09:03"]Onko näissä jotain eroa rasvattomaan verrattuna?
[/quote]
Missä näissä?
Onhan täysmaitoakin luomuna. Eihän riisipuuroa voi tehdä muuhun kuin täysmaitoon normaali kattilassa. Muuten en maitoa käytäkään.
Täysmaidossa on rasvaa ja kaloritonta ei edes kannata juoda.
Käytän täysmaitoa koska maidon hyvät aineet on nimenomaan maidon rasvassa. En juo maitoa pelkkänään vaan käytän sitä mm. kahviin ja leivontaan. Mielestäni on hupaisaa, että ihmiset kauhistuvat kun näkevät täysmaitopurkin jääkaapissani, mutta syövät silti kuulemma kotonaan kaikenmaailman sipsejä ja jäätelöitä. Eikö se kalorien vahtiminen kannattaisi aloittaa niistä?