Baba ganoush -munakoisotahnan valmistaminen.
Niin että mitenkä: ohjeissa käsketään laittamaan munakoisot uuniin 20-30 minuutiksi ja käännellä välillä, mutta tuupataanko munakoisot uuniin kokonaisina, viipaleina, puolikkaina vai mitenkä? Häh? Tarkoitus siis paistaa uunissa/grillata (?) munakoisot, ruutata sisukset kippoon ja maustaa.
Kommentit (4)
[quote author="Vierailija" time="28.09.2015 klo 18:56"]
Halkase ne, laita pikkasen oliiviöljyä päälle. Kun ovat kypsiä kuori ne ja soseuta.
[/quote]
Tänks! ap
Mehukkainta tulee kun halkaisee ne pitkittäin, tekee kevyet viillot pintaan, hieroo sitten öljyä ja mausteita leikkuupinnalle ja painaa takaisin yhteen. Kiedotaan paketti folioon ja paistetaan uunissa. Kun ovat kypsiä niin liha lähtee lusikalla kaapimalla kuoresta irti, sitten soseeksi. Kuulostaa monimutkaiselta mutta ei ole :)
[quote author="Vierailija" time="28.09.2015 klo 19:00"]
Mehukkainta tulee kun halkaisee ne pitkittäin, tekee kevyet viillot pintaan, hieroo sitten öljyä ja mausteita leikkuupinnalle ja painaa takaisin yhteen. Kiedotaan paketti folioon ja paistetaan uunissa. Kun ovat kypsiä niin liha lähtee lusikalla kaapimalla kuoresta irti, sitten soseeksi. Kuulostaa monimutkaiselta mutta ei ole :)
[/quote]
No ohoh, kuulostaa aika herkulta. :D ap
Halkase ne, laita pikkasen oliiviöljyä päälle. Kun ovat kypsiä kuori ne ja soseuta.