Dodiin, kondensoitu maitoprk tuotu kaupasta, keitänkö sitä nyt huimat 3h??
miten kovalla porinalla?
Digestivepohja, kermaa, banaani, muuta?
Kommentit (15)
2prkia mullakin on, mutta eikös 1 riitä/kakku??
ap
eka niin, että vesi alkaa kiehumaan, sitten riittää ihan sellainen mieto lämpö. Vähän keskilämpöä alempi. tai jotain.
2prkia mullakin on, mutta eikös 1 riitä/kakku??
ap
Kannattaa irrottaa säilykemaitopurkista paperipäällinen ja laittaa kattilaan niin että vesi peittää koko purkin. Sitten annat kiehua vedessö n. 3 tuntia. Kun se on valmis laitat ne suklaadigestivet murusiksi ja sulata joukkoon 50g voita. Laita irtopohjavuoan pohjan väliin leivinpaperi ja painele digestive-voisekoitus vuoan pohjalle ja reunoille. Sitten voit laittaa pohjan päälle jo banaanisiivuja ja sitten kinuskin ja siihen päälle banaaniviipaleita ja vaahdotat kerman siihen päälle. Koristella voi vielä banaanisiivuilla ja kaakaojauheella. Avot. Ihanaa.. Namnam...
Ällöttää suunnattomasti ajatuskin kolme tuntia kiehuneesta purkkimaidosta. Sitäpaitsi kolme tuntia! Voiko se olla sen arvoista.
Ällöttää suunnattomasti ajatuskin kolme tuntia kiehuneesta purkkimaidosta. Sitäpaitsi kolme tuntia! Voiko se olla sen arvoista.
mutta kehuvat tuota maitoa tosi paljon.
hellan ääressä koko aikaa tarvitse kökkiä. Ihana toffekakku ja on kyllä tosi makeaaa, mutta niin namia. Yhden kerran olen tehnyt tätä ihanuutta ja yksi purkki odottaa kaapissa, jos vaikka pääsiäisenä tekisi vieraille.
Ällöttää suunnattomasti ajatuskin kolme tuntia kiehuneesta purkkimaidosta. Sitäpaitsi kolme tuntia! Voiko se olla sen arvoista.
kylässä tuota kakkua ja oli kyllä taivaallista.
Itseäni vaan mietityttää kuinka terveellistä sitä purkkia on keitellä, ettei siitä liukene mitään aineita??
Kun eikös aina sanota että jos avaa säilykepurkin ja siitä jää osa käyttämättä niin sitä ei saa säilyttää siinä metallipurkissa vaan pitää vaihtaa toiseen astiaan. Vai onko se vaan tomaatin kanssa?
Viisaampi vastatkoot.
lommoutuneet, kolhiintuneet purkit pois heitettäviä kuten niiden sisältökin.
ap*luulee näin*
kylässä tuota kakkua ja oli kyllä taivaallista.
Itseäni vaan mietityttää kuinka terveellistä sitä purkkia on keitellä, ettei siitä liukene mitään aineita??
Kun eikös aina sanota että jos avaa säilykepurkin ja siitä jää osa käyttämättä niin sitä ei saa säilyttää siinä metallipurkissa vaan pitää vaihtaa toiseen astiaan. Vai onko se vaan tomaatin kanssa?
Viisaampi vastatkoot.
Eihän sitä purkkia avata ollenkaan. Kiinni oleva purkki ilman etikettiä kiehuvaan veteen vaan. Ihan rauhassa se saa keittyä ja voi vaikka siivota tai puuhailla muuta samalla. Ei sitä sekoitella tai mitään siinä välillä. Veden määrää voi käydä katsomassa välillä. Vesi heitetään pois ja purkki avataan ja sisällä on ihanaa kinuskia. Nammmmmm!
Olen muutaman kerran kyseisen kakun tehnyt ja kertaakaan siitä ei ole jäänyt muruakaan jäljelle ensimmäisestä kattauksesta. Syöjiä on ollut 6-12. Ja kaikki on ainakin kehuneet.
Jostain luin, että sitä saisi nyt valmiiksi keitettynäkin. En vaan tiedä mistä.
purkista kuumassa vedessä irtoa sisältöön silti jotain.
Voisiko joku selventää vielä tuon irtopohjavuuan idean?
mulla oottaa kaksi purkkia kaapissa.
Se menee vaan siihen että mä vetelen yksin koko kakun, siksi odotan tuon tekemisen kanssa parempaa aikaa, mut tuu kertoon sit miten sun kävi.
Se teki tehokasta työtä joka "muka kielteisessä" mielessä mainosti tuota kakkua täällä =)