Apua!! Suklaa kuorrurus kakkuun, kerma loppu!!!
Eli tuli ostettua kermaa liian vähän tai siis kakusta tuli isompi mitä piti mutta kuiteskin.
Miks suklaa kuorrutukseen tulee kermaa?? Voiko korvata jollain muulla??
Kommentit (6)
suklaakuorrutusta kermaan, mutta vahvaan kahviin kylläkin. Todella, todella vahvaan, pitää siis ihan sitä kuorrutusta varten erikseen keittää.
Tuota juuri tatkoitin :D
Ja joo oikeinhan se on kirjotettuna suklaakuorrutus.. ;)
ap
mitän pakkoa laittaa kermaa.
100g margariinia /voita
150g taloussuklaata
Sulata rasva kattilassa, paloittele joukkoon suklaa ja anna sen sulaa välillä sekoittaen. Anna seoksen jäähtyä, muttei jähmettyä. Sitten kaaviloi ja levitä sopivan paksu seos kakun päälle ja reunoille (valuu ja samalla voi levittää reunoille)
mitän pakkoa laittaa kermaa.
100g margariinia /voita
150g taloussuklaataSulata rasva kattilassa, paloittele joukkoon suklaa ja anna sen sulaa välillä sekoittaen. Anna seoksen jäähtyä, muttei jähmettyä. Sitten kaaviloi ja levitä sopivan paksu seos kakun päälle ja reunoille (valuu ja samalla voi levittää reunoille)
suklaakuorrutusta, johon sulatetaan suklaa, niin siihen se kerma tulee vain notkistamaan suklaa, ettei mene "palaseksi" jäähdyttyään. Kerman voi siis korvata tilkalla kahvia, likööriä, jopa appelsiinimehulla.
Mutta jos on joku muu suklaakuorrutus niin sitten en tiedä