Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miksi voi on hyvää lettujen paistamiseen?

Vierailija
13.01.2011 |

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
13.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

On parasta kaikessa muusakin leivonnassa, siis antaa parhaan maun verrattuna kasvirasvoihin. kokeile laittaa vaikka puolet voita ja puolet kasvirasvaa jos kovien rasvojen käyttö arveluttaa.

Vierailija
2/6 |
13.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

voi ruskistuu ja antaa siis ohukaisille herkullisen ulkonäön. Samaan aiheeseen liittyy sekin, että voissa on jäljellä hieman vettä ja proteiinia, jolloin tulee helpommin pistipintaa.



Tietenkin maku myös.



Tero

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
13.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

parhaan maun, kauniin tuloksen, siis värin pintaan.

Vierailija
4/6 |
13.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Öljy on 100% rasvaa, voi taas n 80% ja sisältää myös esim. erilaisia maidon ainesosia (proteiineja ja hiilihydraatteja). Voissa on yleensä myös suolaa. Voi on huoneenlämmössä kiinteää ja tyydyttynyttä rasvaa. Kaikki nämä vaikuttavat koostumukseen, paisto-ominaisuuksin (taikinan reagointiin pannulla) ja makuun.



Vierailija
5/6 |
13.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kasvisrasvat kärtsää. Ongelmaan ratkasu on pesasta välillä pannua ja katsoa ettei ihan täysillä paista.

Vierailija
6/6 |
13.01.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ensin palaa proteiini kun vesi on haihtunut tarpeeksi. päästöjä tietyllä määrällä. Tietysti monet sanovat että eivät Intia ja Kiinakaan vähennä, mÖljyosa voissa kestää vähän enemmän, siksi joskus käytetään kirkastettua voita josta vesi ja proteiini on poistettu.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi yksi