Mitä tekisi puolella rasialla maustamatonta sulatejuustoa?
Mihin ruokaan se uppoaisi hyvin viikolla? Rasia avattu 1 päivä sitten.
Kommentit (18)
kasvissosekeittoon, tomaattikastikkeeseen, juustokastike..
Meneehän se leivän päällä! Eikö? No sitten johonkin keittoon tai makaronilaatikkoon..
Tee pieni porkkanakakku, sopivan kokoinen että tuo puoli rasia riittää päälle =D Ei ole ruoka, mutta jos haluaisitte herkutella joku päivä....
Kiitos ehdotuksista. Olisiko lisäehdotuksia esim. kanaruokaan? Olisiko kenelläkään reseptiä vinkata? ap
ps. Se toinen puoli rasiaa meni juuri porkkanakakun päällykseen ja nyt sitä tulee ulos korvistakin! Porkkanakakun kanssa syötiin ruoaksi makaronilaatikkoa, joten tuo hyvä ehdotus ei toteutune ensi viikon alussa.
Laita kasariin juusto sekä valkoviiniä, hiukan suolaa, mustapippuria ja jotakin yrttiä. Kuumenna varovasti niin että juusto sulaa. Tämän kaadat kuuman pastan päälle tai kuumalle paahtoleivälle tai ruispalalle.
No tuonhan voi laittaa lähes mihin vain...
Kasvissosekeittoon, bologneeseen, kaalilaatikkoo- tai pataan, lihapullamassaan, silakkalaatikkoon tai Janssonin kiusaukseen (selviät vähemmällä kermalla), tomaattikastikkeeseen, pizzaan, lasganen valkokastikkeen sekaan.
Mausta juustonloppu kuivatuilla yrteillä/ valkosipulilla/ raastetulla sitruunankuorella/ balsamicolla/ erilaisilla pippureilla tai näiden yhdistelmillä ja käytä leivän päällä.
Jos ei mikään innosta, niin puolikas rasia kuulostaa kyllä niin pieneltä määrältä, että kai sen hyvällä omallatunnolla voi heittää poiskin?
Kasvissosekeittoon, bologneeseen, kaalilaatikkoo- tai pataan, lihapullamassaan, silakkalaatikkoon tai Janssonin kiusaukseen (selviät vähemmällä kermalla), tomaattikastikkeeseen, pizzaan, lasganen valkokastikkeen sekaan.
Mausta juustonloppu kuivatuilla yrteillä/ valkosipulilla/ raastetulla sitruunankuorella/ balsamicolla/ erilaisilla pippureilla tai näiden yhdistelmillä ja käytä leivän päällä.
Jos ei mikään innosta, niin puolikas rasia kuulostaa kyllä niin pieneltä määrältä, että kai sen hyvällä omallatunnolla voi heittää poiskin?
Mä sekottaisin siihen voita ja tomusokeria niin saan porkkaakakun kuorrutetta ja söisin lusikalla kunnes etoo :D
Kiitos kaikki. Janssonin kiusaukseen voisi mennä. Käyttö johonkin upotettuna, jotta maku ei tule esille sellaisenaan. ap
Melkein mihin tahansa ruokaan kerman korvikkeeksi. Tai jos leipominen vielä innostaa, niin tee pieni voileipäkakku.
[quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 17:19"]
Kiitos kaikki. Janssonin kiusaukseen voisi mennä. Käyttö johonkin upotettuna, jotta maku ei tule esille sellaisenaan. ap
[/quote]
http://www.valio.fi/reseptit/janssonin-kiusaus/
Tässä kiusauksessa on 1 dl maitoa ja 4 dl kermaa. Ehkä 200g sulatejuustoa korvaisi 1 dl kuohukermaa.
[quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 16:37"]
Laita kasariin juusto sekä valkoviiniä, hiukan suolaa, mustapippuria ja jotakin yrttiä. Kuumenna varovasti niin että juusto sulaa. Tämän kaadat kuuman pastan päälle tai kuumalle paahtoleivälle tai ruispalalle.
[/quote]
Mikä tässä mahtoi tökkiä kahden alapeukun verran? Oliko viini liikaa Makaronilaatikkolandian kotikokeille?
[quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 17:35"][quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 16:37"]
Laita kasariin juusto sekä valkoviiniä, hiukan suolaa, mustapippuria ja jotakin yrttiä. Kuumenna varovasti niin että juusto sulaa. Tämän kaadat kuuman pastan päälle tai kuumalle paahtoleivälle tai ruispalalle.
[/quote]
Mikä tässä mahtoi tökkiä kahden alapeukun verran? Oliko viini liikaa Makaronilaatikkolandian kotikokeille?
[/quote]
Älä välitä, täällä on vain todella tavanomaista porukkaa.
[quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 17:35"]
[quote author="Vierailija" time="23.03.2014 klo 16:37"]
Laita kasariin juusto sekä valkoviiniä, hiukan suolaa, mustapippuria ja jotakin yrttiä. Kuumenna varovasti niin että juusto sulaa. Tämän kaadat kuuman pastan päälle tai kuumalle paahtoleivälle tai ruispalalle.
[/quote]
Mikä tässä mahtoi tökkiä kahden alapeukun verran? Oliko viini liikaa Makaronilaatikkolandian kotikokeille?
[/quote]
Olen huomannut itse saman alapeukutuksen, jos ehdotan jotakin makaronilaatikosta tai makukermoilla maustetusta peruna-jauhelihalaatikosta poikkeavaa... :/ Onneksi meidän ei tarvitse käydä heidän "herkkupöydissään" syömässä :)
Broilerin kastikkeeseen. Itselleni oheen runsaasti tuoretta persiljaa.