Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Itse tehty jogurtti jäi hapattumaan 18 tunniksi lämpimään,

Vierailija
16.08.2015 |

onko liian pitkä aika, ts. menikö pilalle? Kokemuksia, tietäjiä?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
16.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

On ehkä kitkerää? Jos maito on kuumennettu ja juurena oli kaupan jugurttia niin eihän siinä haitallisia bakteereita silloin pitäisi olla, ne jugurttibakteerit vaan ehtineet lisääntyä enemmän... Eli voi olla pahaa mutta ei varmasti mitenkään vaarallista ole.

Vierailija
2/3 |
16.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos, käytin uht-maitoa, kuumensin mutta en kiehuvaksi vaan about 70 asteeseen, kaupan bulgarian jogurtti pohjana. Lisääkin kokemuksia kaivataan. :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
16.08.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko lisää tietäjiä tullut paikalle? :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kolme neljä