Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras munkkireseptisi!!!

Vierailija
22.04.2008 |

Eli tuossapa tuo lyhykäisyydessään!!!! Pistäkäähän reseptinne jakoon!!

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Leivon siitä n. 1cm paksun levyn josta otan lasilla lieriöitä ja pullon korkilla " navat" pois. Paistan rinkeleinä kun kypsyy paremmin. Ja tietty ne navat myös - ne on erityisherkkua:)

Vierailija
2/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mikset tee rinkilöitä ihan tavallisesti pikkupullista? Aika isolta vaivalta kuulostaa...

Vierailija:


Leivon siitä n. 1cm paksun levyn josta otan lasilla lieriöitä ja pullon korkilla " navat" pois. Paistan rinkeleinä kun kypsyy paremmin. Ja tietty ne navat myös - ne on erityisherkkua:)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

parhaat munkit, siis intissä. Ne tehdään veteen

Vierailija
4/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

En kyllä jaksaisi mitään lieriöitä väsätä -paistan yleensä kerralla n. 80 munkkia..



Taikinaksi teen hieman pullataikinaa löysemmän taikinan, johon laitan vähemmän sokeria ja rasvaa, mutta reilusti kardemummaa ;-)

Vierailija
5/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eikös niistä tule omituisen muotoisiakin? Lituskoita tai kulmikkaita?

Vierailija
6/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oli hyviä. Tänä vuonna meinaan kokeilla samoin Pirkan pikamunkkeja. Itse en tee kuin pienen taikinan, syödään vappupäivänä paistamisen jälkeen ja sitten ei haittaa vaikka loppuu...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen aina normaalipullataikinasta, ehkä aavistuksen vähemmän vaan rasvaa. Ihan hyviä tulee. Paistan rypsiöljyssä.

Vierailija
8/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen kerran kysellyt ihmiseltä joka teki maan mainioita munkkeja kerro salaisuutesi. Hän sanoi seuraavaa: munkit tehdään köyhästi vähän sokeria vähän rasvaa ja vähän munia. Ja kun kokeilin sen parempia munkkeja saa hakea, ei siis pulla taikinaa!

Paistamisessa olen aina jättänyt pienen palan taikinaa odottamaan rasvan kuumenemista kun se näyttää kuumalta niin laitan taikinan palasen sisään jos paistuminen alkaa muttei liian nopeasti niin rasva on kuuma. Liian kylmä rasva vetäytyy taikinaan ja munkeista tulee rasvapalloja ja liian kuuma munkit jää raaaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Teen aina pullataikinan ilman munaa, toisinaan myös vähällä rasvalla ja sokerilla. Pullataikinaa se silti on.

Vierailija:


Olen kerran kysellyt ihmiseltä joka teki maan mainioita munkkeja kerro salaisuutesi. Hän sanoi seuraavaa: munkit tehdään köyhästi vähän sokeria vähän rasvaa ja vähän munia. Ja kun kokeilin sen parempia munkkeja saa hakea, ei siis pulla taikinaa!

Paistamisessa olen aina jättänyt pienen palan taikinaa odottamaan rasvan kuumenemista kun se näyttää kuumalta niin laitan taikinan palasen sisään jos paistuminen alkaa muttei liian nopeasti niin rasva on kuuma. Liian kylmä rasva vetäytyy taikinaan ja munkeista tulee rasvapalloja ja liian kuuma munkit jää raaaksi.

Vierailija
10/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kyselin vaan, jos jollakin olisi ollut jotain erikoista ja uutta! Mut tappeluthan te tästäkin saatte aikaseksi!!! AP

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
22.04.2008 |
Näytä aiemmat lainaukset

Toiset laittavat siihen munaa ja toiset eivät. Toiset laittavat maitoa, toiset vettä. Toiset laittavat paljon sokeria, toiset vähän. Toiset laittavat paljon rasvaa, toiset vähän.



Onhan sitten vielä sellaisia donitsimaisia pikamunkkeja, jotka tehdään kakkutaikinasta. Googlella löytyy oikeesti paremmin ku täältä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kahdeksan kolme