Voiko raskaana syödä intialaista Paneer-juustoa?!
Siis ihan intialaisessa ravintolassa, onkohan pastöroitua?
Ja tarpeeksi kuumaksi lämmitettyä (on varmaan pehmeäksi luokiteltava juusto?)
Kiitos :)
Kommentit (7)
Riippuu varmaan ihan siitä ruoasta ja että onko juusto kypsennetty. Pastöroitua ei kyllä varmasti ole, tosi harvat juustot tuollapäin maailmaa on. Mutta riippuu siis ihan siitä missä yhteydessä sitä on.
Eikö se ihan kuumaksi lämmitetä siinä kastikkeessa? Mikäli kyllä niin voinee syödä.
Mitenkäs ne nepalilaisen ruoan kanssa olevat jogurttikastikkeet?
Ihan mitä tahansa voi toki syödä. Kaikesta on haittaa liikaa syötynä - sikiöllekin.
Niin ja muistakaa olla stressaamatta karttamaan muovia, väriäaineita, hajusteita, liuottimia (autopesulat!), saasteira, raskasmetalleja ja ylipäätään kaikkea.
Vierailija kirjoitti:
Riippuu varmaan ihan siitä ruoasta ja että onko juusto kypsennetty. Pastöroitua ei kyllä varmasti ole, tosi harvat juustot tuollapäin maailmaa on. Mutta riippuu siis ihan siitä missä yhteydessä sitä on.
Lähteesi väitteelle että "tuollapäin maailmaa" juustot eivät ole pastöroituja??
Aloittajalle: kyllä, paneer on turvallista raskauden aikana.
Oi alko tekee mieli intialaista!
Mäki haluun tietää!