Leivinpaperi kärähti uunissa!!
Oli ihan pakko leipoa äsken, kun tuli vaan sellainen tunne. Uunin lämpö oli 225 astetta ja 7 min päästä alkoi uunista tulla savua ja leivinpaperi oli ihan ruskeaksi kyrvähtänyt.
Leipomukselleni ei kuitenkaan käynyt kuinkaan joten miten tää on mahdollist ett se paperi käryää, ku ei taikinakaan palanu?
Kommentit (8)
Ai oli paperi "kyrvähtänyt". Kiintoisa sanavalinta. Mahtaisiko sama paperi kastuessaan "pimpsahtaa"?
Jos nyt ekana katsot paketin kyljestä paljonko kestää lämpöä?
Grillivastusten alla kärähtää sekä jos käyttää uudelleen.
Voi jestas mitä touhua. Tottakai paperi voi palaa, harva ruoka nyt kärähtää 7 minuutissa 225°. Mietis nyt itsekin, jos laittaisit voipaperia niin se palaisi jo paljon aikaisemminkin.
Ei kaikki leivinpaperit kestä kovaa kuumuutta, lue paketista.
Leivinpaperi kärähtä korkeassa lämmössä jos se ottaa kiinni uunin seiniin, ne kun on kuumemmat.
uunin kattoon osuessaan leivinpaperi syttyy tuleen. kokeiltu on.
Miten on mahdollista :)
Paperi on paperia ja sun leipomuksessa on nestettä.
Olis vissiin pitänu lukea pakkauksest ku siinäkin lukee että kestää n. 220 °C astetta syttymättä :D