Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

avokadopastasta

Vierailija
24.04.2013 |

minä ja mies tehtiin eilen avokadopastaa. oli ihan hyvää mun mielestä, mies ei tykännyt. mikä siitä avokadoopastasta tekee niin suosittua? aika huono ruoka ravitsemuksellisesti, kun ei oo paljo yhtään proteiinia, pelkkää rasvaa ja höttöä.

oletteko jo kokeilleet?

 

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="24.04.2013 klo 13:51"]

minä ja mies tehtiin eilen avokadopastaa. oli ihan hyvää mun mielestä, mies ei tykännyt. mikä siitä avokadoopastasta tekee niin suosittua? aika huono ruoka ravitsemuksellisesti, kun ei oo paljo yhtään proteiinia, pelkkää rasvaa ja höttöä.

oletteko jo kokeilleet?

 

 

[/quote]

 

Ootte kyl jotenkin poikkeavia, jos ette itkeneet onnesta sitä syödessänne...

Vierailija
2/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en kyllä mäkään itkenyt. Ihan ok oli, mutta liikaa hypetystä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

No en mäkään onnesta itke, mutta on se kyllä minusta hyvää. Itse jätän basilikan useimmiten pois (kun sitä ei ole kotona valmiiksi) ja laitan vain tavallista persiljaa. Minusta on kiva, että tuo on kasvisruoka, ei aina tarvitse olla lihaa kaikessa.Ja nopea ja helppo valmistaa.

Vierailija
4/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nyt minäkin kiinnostuin, kuinka valmistatte avokadopastaa?

Vierailija
5/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt kerran, enkä tee toiste. Siksi, kun se on niin stnan petollisen hyvää! Siis sitä voisi syödä itsensä sellaiseen ähkyyn, että itku tulee. Ja sitten syö vielä vähän lisää, itkien.

Nooo, ehkä mä vielä joskus teen. Mutta vähän ne juustot tuntuu hifistelyltä, voisi jotain jättää pois ja kokeilla sillain. Aah, taidankin tehdä jo viikonloppuna... :D

Vierailija
6/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten te osaatte valita kypsiä avokadoja, ettei maistu saippualle?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuutonen, tee kuten minäkin, vain tarpeeksi pieni annos kerrallaan. Ei voi syödä ähkyyn eikä yli, koska ruokaa ei ole niin paljon. Tuota kun ei kannata tehdä varastoon, koska en usko että sitä oikein voisi tarjota enää seuraavana päivänä.

Vierailija
8/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="24.04.2013 klo 13:51"]

minä ja mies tehtiin eilen avokadopastaa. oli ihan hyvää mun mielestä, mies ei tykännyt. mikä siitä avokadoopastasta tekee niin suosittua? aika huono ruoka ravitsemuksellisesti, kun ei oo paljo yhtään proteiinia, pelkkää rasvaa ja höttöä.

oletteko jo kokeilleet?

 

[/quote]

Siis toi on niin tätä nykyaikaa, että proteiini = terveellistä, hiilihydraatti = epäterveellistä, piste. Ja avocado on kylläkin yksi maailman terveellisimmistä ruoka-aineista, todellista superruokaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="24.04.2013 klo 14:22"]

Nyt minäkin kiinnostuin, kuinka valmistatte avokadopastaa?

[/quote]

En ole mikään kodin hengetär, joten viisaammat voi korjata, jos on jotain väärässä järjestyksessä olevia työvaiheita.

Eka puristan astiaan limen, lisään valkosipulia, chiliä ja oliiviöljyä. Mukaan silputtua basilikaa/ lehtipersiljaa/ persiljaa (mitä kotona on) reilusti. Sitten paloittelen mukaan avokadon ja raastan juuston (pecorino tai parmesankin käy).Kun pasta on valmis, lisään avokadomössöön sopivan lorauksen keitinvettä, joka vähän muussaa avokadon pintaa ja tekee mössöstä vähän kosteamman. Sitten vaan tuo avokadomössö ja pasta sekaisin ja siinäpä se.

Millaisia reseptejä muilla on käytössä?

 

Vierailija
10/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mekin laitettiin sitä miehen kanssa, kun kova hypetys oli... Odotukset olivat korkealla, mutta se oli ihan tavallista ruokaa. Ei toki pahaa, mutta ei päässyt vakioresepteihin. Kaipaan enemmän vivahteikkuutta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oli kyllä aivan turhanaikaista hehkutusta koko pasta. Kerran tein ja se riitti. Mikä tästä tekee niin ihmeellistä?

Vierailija
12/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suurena avokadon ystävänä tein tuota pastaa ja petyin. Hirveä hypetys niin pliisusta ruoasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
24.04.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olen tehnyt, oli ihan ok, mutta ei mitenkään ihmellisen hyvää. Tykkään esim. perinteisestä itsetehdystä pesto genovesestä paljon enemmän kuin avokadopastasta. 

 

"aika huono ruoka ravitsemuksellisesti, kun ei oo paljo yhtään proteiinia, pelkkää rasvaa ja höttöä."

 

Suomalaisilla on jännä tapa syödä pelkkää pastaa ateriana. italiassa se taas on alkuruoka, jonka päälle syödään pihvi tai kalaa ja kasviksia. SIlloin ateria ei olekaan niin huono koostumukseltaan ollenkaan, ja myös sen hiilarisen pastan määrä on paljon pienempi koska sen päälle tulee toinen ruokalaji, pääruoka.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi viisi