Juustokakkuasiaa - apua asiantuntevat av-mammat!
Maistoin tänään Lidlin hyvää pakastejuustokakkua, sellaista paistettua juustokakkua. Kakku oli hyvää ja haluaisin tarjota sitä synttäreilläni a)koska se oli halpaa b) olen huono leipomishommissa. Kakku on melko vaatimattoman näköinen, mitä sen päälle voisi lisätä, että se näyttäisi juhlavalta? Päällinen saisi olla mieluummin raikasta kuin makeaa ja ei saa sisältää liivatetta vegetaristivieraideni takia. Onnistuiskohan joku hedelmä/ marja-kiille pelkän hyytelösokerin avulla? Kiitollisena otan kaikki vinkit vastaan.
Kommentit (9)
Keitä sokerista ja vesitilkasta siirappi (ei saa ruskistua, vaan paksuuntua),sulata siihen pakastemarjoja ja soseuta. Yksi marjapussi ja 0,5 dl sokeria.
Ap kiittää.
Pitääköhän tehdä kakulle joku reunus vaikka jostain pahvista/foliosta siksi aikaa kun päällikerros hyytyy? Pitäiskö kakun reunat koristella jotenkin?
se reunus olisi hyvä, ehkä voi paperista? ettei se kiille turmellu kun reunusta irroittaa? Sitten päällimmäiseksi jotain marjoja "raakana" koristeeksi?
Vegetaristi ja juustokakku eivät sovi yhteen.
[quote author="Vierailija" time="22.04.2013 klo 07:46"]
Vegetaristi ja juustokakku eivät sovi yhteen.
[/quote]
???
montako lehmää tapetaan yhtä juustokakkua kohti?
[quote author="Vierailija" time="22.04.2013 klo 08:19"]
[quote author="Vierailija" time="22.04.2013 klo 07:46"]
Vegetaristi ja juustokakku eivät sovi yhteen.
[/quote]
???
montako lehmää tapetaan yhtä juustokakkua kohti?
[/quotesiinä on sitä liivatetta katsos. vaikka päällys oliskin ilman,niin sitä on varmaan siinä kakussa.
[quote author="Vierailija" time="22.04.2013 klo 13:41"]
[quote author="Vierailija" time="22.04.2013 klo 08:19"]
[quote author="Vierailija" time="22.04.2013 klo 07:46"]
Vegetaristi ja juustokakku eivät sovi yhteen.
[/quote]
???
montako lehmää tapetaan yhtä juustokakkua kohti?
[/quotesiinä on sitä liivatetta katsos. vaikka päällys oliskin ilman,niin sitä on varmaan siinä kakussa.
[/quote]
Paistetuissa kakuissa ei yleensä ole liivatetta.
AP: raikkautta saa myös vaikka ihan vadelmista. Pakastealtaasta saa kotimaisia vadelmiakin (ei tarvitse siis mitään ulkomaisia "pakko keittää"-vadelmia ostaa). Löytyy sellaisessa rasiassa olevia vadelmia, jotka voi ihan sulattaa ja nakata kakun päälle, säilyvät jopa tuoreen vadelman näköisenä pakastuksesta ja sulatuksesta huolimatta.
[quote author="Vierailija" time="22.04.2013 klo 13:59"]
[quote author="Vierailija" time="22.04.2013 klo 13:41"]
[quote author="Vierailija" time="22.04.2013 klo 08:19"]
[quote author="Vierailija" time="22.04.2013 klo 07:46"]
Vegetaristi ja juustokakku eivät sovi yhteen.
[/quote]
???
montako lehmää tapetaan yhtä juustokakkua kohti?
[/quotesiinä on sitä liivatetta katsos. vaikka päällys oliskin ilman,niin sitä on varmaan siinä kakussa.
[/quote]
Paistetuissa kakuissa ei yleensä ole liivatetta.
AP: raikkautta saa myös vaikka ihan vadelmista. Pakastealtaasta saa kotimaisia vadelmiakin (ei tarvitse siis mitään ulkomaisia "pakko keittää"-vadelmia ostaa). Löytyy sellaisessa rasiassa olevia vadelmia, jotka voi ihan sulattaa ja nakata kakun päälle, säilyvät jopa tuoreen vadelman näköisenä pakastuksesta ja sulatuksesta huolimatta.
[/quote]
Juu, eihän siinä ole liivatetta ei. Mutta riippuu siitä, millainen kasvissyöjä on tulossa, koska jotkut ei käytä ollenkaan maitotuotteita ja juusto on maitotuote ;)
Suklaatuorejuustokuorrute? Sulatettua suklaata, tuorejuustoa ja kermavaahtoa kakun päälle ja sitten jääkaappiin jähmettymään. Vispaat siis seoksen valmiiksi, et heittele vuoton perään kakun päälle ; )