Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Millaista kermaa käytät ruuanlaitossa? Entä leivonnassa?

Vierailija
29.09.2011 |

aion lopettaa kevyiden tuotteiden käyttöä ja siirtyä "kunnollisiin". Neuvoa siis tarvitsen, kiitos :)

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kermatonta kansaa!?

Vierailija
2/4 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta erittäin harvoin,vain muutaman kerran vuodessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sitä vihreässä purkissa olevaa 15% ruokakermaa

ja leivonnassa vispi/kuohukermaa..



Jos laitan oikein juhlavasti ruokaa esim vieraita varten niin aina kuohukermaa

Vierailija
4/4 |
06.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

siis ihan sitä tavallista joka on oranssissa purkissa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi neljä seitsemän