eläinkunnan tuotteita suosiva karppaaminen lisää pitkällä aikavälillä sairastumisriskejä
Eco-Atkins-ruokavaliolla havaittiin olevan hyödyllisiä vaikutuksia myös muihin rasva-arvoihin. Vaikutukset olivat parempia kuin vertailuruokavaliona ollutta runsashiilihydraattista kasvisruokavaliota noudattaneilla.
Hiilihydraattien vähentämisen pitkäaikaiset terveysvaikutukset ovat siis vahvasti kiinni siitä, korvataanko hiilihydraatteja lihalla ja voilla, vai tofulla, pähkinöillä ja juoksevilla kasviöljyillä. Tutkimukset viittaavat siihen, että eläinkunnan tuotteita suosiva karppaaminen lisää pitkällä aikavälillä sairastumisriskejä, mutta kasvikunnan tuotteita suosiva vähentää niitä.
Kasviskarppaus kuulostaa yllättävän mielenkiintoiselta, mutta hankalalta! Tunteeko kukaan ketään, joka on kokeillut?!
http://uusimusta.squarespace.com/etusivu/2011/9/26/kasviskarppaaja-laih…
Kommentit (2)
Kasvissyöjä karppaajaa lounaskaverina joka päivä! Mä en voi syödä tätä, enkä tota ja vaahdon vaahdon, miks täss on perunaa. Mä en kestä, mähän en siis IIIIK voi syödä perunaa, koska mun elimistö JAIKs ei kestä perunaa.
Ampukaa välittömästi, vaikka toi onkin parempi idea kuin pekoni ja läski ja voi ja kerma. Säästyis luontoa ja ihmishenkiä!!!
Ja veikkaan, että jos siitä tulisi yleistä niin seuraavat tutkimukset koskisivat sitten kasviskarppauksen terveysriskejä. Koska kaikkihan osoitetaan ennenpitkää epäterveelliseksi, milloin milläkin tutkimuksilla.
Jos kaikkiin tutkimuksiin olisi uskomista niin ei saisi laittaa suuhunsa muuta kuin vettä. Siihen sitten ennen pitkää kuolisikin, tasan varmasti.