Kauhukeittiö. Miten voi laittaa nopeasti esim fileen tai vaikkapa keittää riisin?
Ramsay syyttää että joku on hidas kun tämä kääntelee lihaa parilalla. Eihän se lihan kypsymisnopeus riipu mitenkään paistajasta. Samoin riisi..Ramsay käskee laittamaan riisit tulille ja viiden minuutin päästä huutaa miten voi kokki ollakin noin laiska kun ei riisitkään vielä ole valmiit.
Selittäkää..
Kommentit (6)
Ramsay syyttää että joku on hidas kun tämä kääntelee lihaa parilalla. Eihän se lihan kypsymisnopeus riipu mitenkään paistajasta. Samoin riisi..Ramsay käskee laittamaan riisit tulille ja viiden minuutin päästä huutaa miten voi kokki ollakin noin laiska kun ei riisitkään vielä ole valmiit. Selittäkää..
mutta en ole alan ammattilainen.
Pihvi tarvitsee kuuman pannun eika sita 'kaannella' vaan kaannetaan kerran.
pikariisiä saa sellaista missä riittää 3 minuuttia. Ja niillähän on varmaan joku kattila levyllä jossa vesi kiehuu koko ajan, että kun riisitilaus tulee, niin riisi on valmis viimeistään 4 minuutin kohdalla.
Tuon tyyppisissä ravintoloissa, joissa on siis kattaukset, tehdään ensin tuntikausien valmistelut ennen kuin aletaan oikein kokata.
Tuon tyyppisissä ravintoloissa, joissa on siis kattaukset, tehdään ensin tuntikausien valmistelut ennen kuin aletaan oikein kokata.
Saisi tuntikaupalla odottaa ruokaa muuten. Eikä muuten käytä mitään pikariisiä, haloo.
1 min/puoli mutta siis avain on kuuma pannu.
tai jotain sellaista... Ja liha nyt tulee aika nopeesti parilalla muutenkin, jos on ihan perus pihvistä tms kyse...