Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten kanan koipireisi valmistetaan uunissa?

Vierailija
23.09.2011 |

Kuinka kauan ja missä asteessa? Kannattaako laittaa paistopussiin? Paketissa ei lue mitään ohjeita :/

Kommentit (34)

Vierailija
1/34 |
27.04.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koipia ei juurikaan voi mielestäni paistaa liian pitkään. Itse paistan 200 asteessa vähintään 60 min. niin pitkään, että liha irtoaa kevyesti luusta myös syvempää ja liha on todella mureaa.

Vierailija
2/34 |
23.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan ihan vaan pellille, paperi tietty alle. Uunin annan itse olla ekat 10 min 200 asteessa, oikeasti kaiketi riittää kun 175 astetta.



Paistoaika paketin mukaan muistaakseni n.45 min. Itse annan olla tunnin tai niin että luut on kunnolla näkyvissä.



Laitan hieman vettä leivinpaperille ettei kanat kuivu ja voitelen parikolme kertaa kypsennyksen aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/34 |
23.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan koivet vuokaan ja kaadan kastiketta koipien päälle.

Vierailija
4/34 |
23.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

200 astetta ja 45-60 min.

Vierailija
5/34 |
23.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan ihan vaan pellille, paperi tietty alle. Uunin annan itse olla ekat 10 min 200 asteessa, oikeasti kaiketi riittää kun 175 astetta. Paistoaika paketin mukaan muistaakseni n.45 min. Itse annan olla tunnin tai niin että luut on kunnolla näkyvissä. Laitan hieman vettä leivinpaperille ettei kanat kuivu ja voitelen parikolme kertaa kypsennyksen aikana.

että 45 minuutin paistoaika ei välttämättä riitä. Jos 4 koipireittä on n. kilon paketti, olen paistanut niitä n. tunnin.

Vierailija
6/34 |
06.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Otitko ohjeen avaruusmiesten viikkolehdestä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/34 |
06.02.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me ostetaan noi aina valmiiks grillattuina niin ei tartte sotkea kotona paikkoja. Helppoa, nopeeta ja tosi kätsyy.

Vierailija
8/34 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Omat koipeni" ovat lasivuuassa uunissa kaksi tuntia 200-180 asteessa. Vettä hiukan pohjalle ja kolme valkosipulin kynttä lohkoina. Maustan koipien pintaa magno-currylla. Se antaa potkua.

Yleensä nuo kypsyttämisajat ovat lyhyitä. Sen mukaan tehtynä on ollut puoliraakoja. Vanha konsti on paras. Yksi hyvä apu on kunnollisen paistomittarin hankinta. Toimii patterilla. Piikin kärki lihan keskiosaan, eikä saa osua rasvaan. Poistetaan patteri säilytyksen ajaksi. Valmiin sisälämpötilan laite ilmoittaa näytöllä. Ohut lanka taipuu, eikä vaurioita uunin eristeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/34 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Suljettu vuoka, uuni 200 asteeseen, koivet vuokaan ja uuniin ja 45-60 minuuttia. Mausteet oman maun/mielikuvituksen/keittokirjan mukaan. Ei voi olla niin vaikeata.

Vierailija
10/34 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokonaisen aterian saa helposti näin: Pilko uunipataan perunaa, porkkanaa ja sipulia, mausta vaikka paprikalla ja suolalla, heitä mukaan pikkaisen öljyä. Kanat päälle siihen päälle, aluksi 15min 200asteessa, sitten 60min 175 asteessa. Kanan nahan alle voi pilkkoa valkosipulia ja laittaa vaikka vähän chiliä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/34 |
27.04.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos on kiertoilma niin pudottaisin 150iin.

Vierailija
12/34 |
07.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

"patteri" - juu hyvä poistaa, jos tarvitsee myös lämmittää asuntoa talvella :) - Oikea termi lämpömittarissa on paristo :):):).

Sorry, oli pakko :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/34 |
07.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paketin päällä on valmistusohje.

Vierailija
14/34 |
07.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paketin päällä on valmistusohje.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/34 |
07.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse laitan uunivuoan pohjalle riisiä, porkkanaa ja sipulia. Sitten ripottelen suolaa, grillimaustetta ja currya ja koivet päälle. Vettä laitan niin paljon, että koivet ovat melkein peittyneet ja annan olla 200c noin 1,5h. Joskus hieman vähemmän aikaa jos on kova nälkä. Joskus laitan myös kanaliemikuution vuokaan jos löytyy kaapista.

Vierailija
16/34 |
07.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ikeassa myydään ritilällinen uunivuoka. Vuokaan laitetaan juureksia pieneksi pilkottunaja maustettuna suolalla ja pippurilla. Ritilälle nostetaan kanankoivet ja paistetaan 200 celsiusta noin tunti.

Vierailija
17/34 |
07.06.2016 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Itse laitan uunivuoan pohjalle riisiä, porkkanaa ja sipulia. Sitten ripottelen suolaa, grillimaustetta ja currya ja koivet päälle. Vettä laitan niin paljon, että koivet ovat melkein peittyneet ja annan olla 200c noin 1,5h. Joskus hieman vähemmän aikaa jos on kova nälkä. Joskus laitan myös kanaliemikuution vuokaan jos löytyy kaapista.

Ja ei kun syömään 😛

Vierailija
18/34 |
09.03.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin,paljonkos sen lihan lämpötila siinä mittarissa pitäis olla,että se on valmista?

Vierailija
19/34 |
13.07.2017 |
Näytä aiemmat lainaukset

paketin ku avas ni ohjeis luki 200 astetta 60 min, teen kuten neuvotaan... vinkki löyty avatun kannen alta...

Vierailija
20/34 |
16.03.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihme juntteja. Mulla nytki 3 koipireittä uunissa. 1,2kg painoa yhteensä. Pidän sen 1h 45min 200asteessa. Pehmeää, kypsää, mehukasta ja liha irtoaa hyvin. Tollaset 45-60min nii saat pihdeillä repiä sitä lihaa irti. Vatipäät.