Lue keskustelun säännöt.
Takuuvarma, ja murea, liharuokasuosikkisi jonka itse valmistat?
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.
Kirjaudu sisään
500 g sipulia (viipaleina)
500 g naudanlihaa (me laitetaan isoina paloina)
4 valkosipulinkynttä (viipaleina)
2 tomaattia (pilkottu)
2 porkkanaa (viipaleina)
6 mustaa oliivia (kivetöntä)
6 vihreää oliivia (kivetöntä)
2 laakerinlehteä
timjamia
mustapippuria ja suolaa
1,5 dl valkoviiniä
1. Kuullota sipulit paistinpannussa, siirrä pataan
2. Ruskista lihat nopeasti, siirrä pataan
3. Paista pannulla loput kasvikset + yrtit, siirrä pataan
4. Kaada viini pannulle, raaputa irti ruskea kohdat, lisää pippuri + suola, kaada pataan.
5. Kansi päälle, uuniin 150-asteeseen ja kypsennä 2-3 h (riippuen lihapalojen koosta, nesteen määrästä yms).
6. Lisää oliivit pataan n. 5 min ENEN kuin otat uunista pois.
Tarjoa pottumuusin ja höyrytettyjen kasvisten kanssa.