Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

porkkanasämpylät

19.05.2007 |

resepti, missä suhteessa raastetta jne.. Kiitos!!

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
21.05.2007 |
Näytä aiemmat lainaukset

n. 2dl hienoa porkkanaraastetta puolen litran taikinaan. (Siis puoleen litraan vettä. En tiedä kuinka ison taikinan meinaat tehdä.)



Tässä mun perinteinen versio



5dl vettä

1 1/2 pkt hiivaa

reilu 2tl suolaa

2tl sokeria/siirappia/hunajaa

reilu kourallinen ruisjauhoja

(usein myös hiukan kaurahiutaleita)

vehnäjauhoja

2-3rkl öljyä tai 50g sulatettua margariinia



(Sen porkkanaraasteen voi lisätä jo veteen.)



Ei siis mikään tarkka ohje... Tää on ohje millä mulla tulee hyviä unissaankin... :) eli kokeile ja vaihtele aineksia oman maun mukaan, esim. graham-jauhot, leseet... Itse tykkään siitä, että on ruista mukana, vaikka muuten käytänkin yleensä vehnäjauhoja... Eli maku taitaa olla terveellisyyttä tärkeämpää... ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi viisi yksi