Turun pippurimylly
Älkää ikinä eksykö kyseiseen ravintolaan.. Mediumina tilattu pihvi oli raaka ja lehtipihvi oli kuin purkkaa. Niin ja ei saa unohtaa että raaka pihvi ui kastikkeessa ja lehtipihvi tarjoiltiin pakasteranskalaisten kanssa. Ainiin! Olihan siinä lautasella pari hassua keitettyä pirkkanan palaa ja papuja :)
Kommentit (34)
Ei ole tullut pitkään aikaan käytyä, kyllä aiemmin siellä on ollut hyvää ruokaa. Ystävän suosituksesta silloinkin mentiin eikä petytty. Ei ollut mitään pakasteranskalaisia.
Onko siellä tosiaan taso laskenut viime aikoina muidenkin mielestä?
[quote author="Vierailija" time="07.05.2015 klo 12:09"]
On muuten aika seksikäs nainen toi Anna .. 99/100. Harmi että vain tyhmä kuin saapas.
[/quote]Mun mielestä just toisin päin. Lehmännaamainen ja läski mutta osittain fiksu.
Nostalgiaravintolahan se on. Pippuripihvinsä on herkullinen: ainoa pippuripihvi, jonka kastike on oikeasti pippurinen. (Itse asiassa siitä on tarjolla myös vähemmän pippurinen versio niille, jotka eivät rakasta mustapippuria.)
On tosi kulahtanut nykyisin ja ahdas. Ei ole tullut käytyä moneen aikaan.
On huonontunut. Onkohan omistajat vaihtuneet? Vai luulevatkohan he, ettei asiakkaat huomaa eroa? Kun laatu laskee, niin luulisi hinnankin laskevan, mutta ei.
Heidän lehtipihvi oli pienempänä mun suosikki. Ei kyllä ole tullut käytyä vuosiin. Varmaan taso laskenut :/
Mitä jälkiruokia sieltä saa? En tullut katsoneeksi listalta mutta ihmetytti kun kysyivät keittiön sulkeutumisen jälkeen että otammeko mitään. Appelsiini mehua oli lantrattu liikaa vedellä ja ruokaa ei voi kehua. Toistakertaa en mene kun parempiakin on tarjolla.
Miksi aloitusviesti on saanut noin paljon alapeukkuja? Työntekijätkö siellä alapeukuttaa vai menevätkö av-mammat ravintolaan syömään pakasteranskalaisia? Meillä ei syödä edes kotona pakaste ranskalaisia kun ovat niin löysiä ja vetisiä. Itse tekemällä saa paljon parempia ja maukkaampia. Mitä siellä kokkikoulussa oikeen opetetaan kun ei edes ranskalaisia osata valmistaa? Opetetaan leikkaamaan ranskalaispussi auki ja katsomaan pussin kyljessä oleva valmistusohje? Missä on ammattiylpeys?
Kävin tiistaina syömässä. Nimikkopihvi oli mediumina täydellinen niin kuin aina, perunakroketeista en välitä joten vaihdoin taas aurajuustoperunoihin.
Muista annoksista en osaa sanoa, mutta tuohon en ole ikinä pettynyt.
Salaattipöydän leivätkin oli pehmeät. Ainut mikä (taas) ärsytti lli se että ihmiset ei osaa ottaa salaattia siististi, ja joka sorttia eri ottimilla, vaan sitä raakaa porkkanaa löytyy sitten joka kulhosta.
En usko että olen ainut ketä on allerginen.
Me ihmeteltiin viimeksi, kun lasten annoksessa ei ollut mitään vihanneksia. Ei porkkanaa, ei salaattia, ei kurkkua, ei tomaattia. Annoin lapselle omasta annoksestani kaikki vihannekset.
Aika ruokala-meininkiä se on nykyään, saahan siellä mahan täyteen mutta kotona tekee ihan vastaavat pöperöt.
[quote author="Vierailija" time="10.05.2015 klo 05:41"][quote author="Vierailija" time="08.05.2015 klo 12:40"]
Kävin tiistaina syömässä. Nimikkopihvi oli mediumina täydellinen niin kuin aina, perunakroketeista en välitä joten vaihdoin taas aurajuustoperunoihin. Muista annoksista en osaa sanoa, mutta tuohon en ole ikinä pettynyt. Salaattipöydän leivätkin oli pehmeät. Ainut mikä (taas) ärsytti lli se että ihmiset ei osaa ottaa salaattia siististi, ja joka sorttia eri ottimilla, vaan sitä raakaa porkkanaa löytyy sitten joka kulhosta. En usko että olen ainut ketä on allerginen.
[/quote]
Anteeksi, tuossa viimeisessä lauseessa tuo ainut KETÄ on allerginen. Mitä se tarkoittaa? Typo?
[/quote] olen kotoisin lapista ja vasta muutaman vuoden asunut turussa ja kyllähän se ketä sana aina särähtää korvaan.. Mutta jos puhutaan turkulaisesta ravintolasta niin onko ihmekkään jos täällä puhutaan turunmurretta eikä mitään stadin slangia? Jos et kestä ketä sanaa niin ei ehkä kannata avata turkuun liittyviä keskusteluja :)
Siis porkkanan palaa! Ja meinasi unohtua että salaattipöydän leivät olivat kivikovia ja aterimet olivat likaisia.
oisit menny naapurin pornokauppaan, sieltä oisit saanu herkkuja
Joskus siellä on hyvää ruokaa, joskus aika huonoa. Se lehtipihvi on aina ollut ihan kökkö kyllä. Nyt ei olla aika pitkään aikaan käyty kun huomattiin tason lasku jonkin aikaa sitten. Harmi.
Pakasteranskalaiset saavat heti epäilemään, että onkohan muusikin pussimuusia. Eniten ihmetyttää kun, samasta keittiöstä tarjoillaan ruokia sekä ylä- että alakertaan ja hinnat ovat erit. Voisi olettaa että yläkerrasta saisi jotain vähän parempaa, kuin eineksiä ja vähän niin ja näin valmistettua lihaa. Ei enää ikinä kyseiseen paikkaan, koska itsekkin osaa valmistaa parempaa ja en mene ravintolaan saadakseni syödä pakasteruokaa.
Herkkulihaa tarjoillaan Anna Kontulan hetekassa. Suosittelen lämpimästi.
-kalapuikkoviiksinen puikottaja
[quote author="Vierailija" time="07.05.2015 klo 02:46"]
Älkää ikinä eksykö kyseiseen ravintolaan.. Mediumina tilattu pihvi oli raaka ja lehtipihvi oli kuin purkkaa. Niin ja ei saa unohtaa että raaka pihvi ui kastikkeessa ja lehtipihvi tarjoiltiin pakasteranskalaisten kanssa. Ainiin! Olihan siinä lautasella pari hassua keitettyä pirkkanan palaa ja papuja :)
[/quote]
Tykkään raa-asta pihvistä. Taidankin mennä käymään siellä heti.
Numero 7. Kiitos nauruista!!! Raa-asta: täydellisin ja mehukkain (verisin) kirjoitusasu ikinä. Alan viljelemään tuota, saavat ystäväni mietittävää suomenkielestä taas! Terkuin Raa Asta, joka pitää Kengu-Ruun lihAsta
[quote author="Vierailija" time="07.05.2015 klo 06:22"]Pihvi ui kastikkeessa .. no itse vihaan sitä kun tulee kastiketta tippa ja kaksi kortta on laitettu ristiin. Ne ovat olevinaan salaattia.
Kaikki mitä haukuit oli omasta mielestäni pelkästään positiivisia asioita, näin meitä on kaikkia erilaisia ;)
[/quote] eikös tuossa aloituksessa juuri mainittu että oli vähän parsaa ja porkkanaa "ristissä"? Makuja on toki monia ja sinä ilmeisesti pidät pakasteranskalaisista, sitkeästä pihvistä, ruuasta jota ei ole valmistettu toiveidesi mukaan ja kovasta leivästä? Ps se pornokauppa on lopetettu