Mikä kaikki lasketaan punaiseksi lihaksi?
Ainakin nauta, possu ja lammas, mutta miten muut? Onko vaikkapa ankka punaista lihaa?
Kommentit (14)
En syö punaista lihaa, ja niputan siihen ankankin. Ongelmana on, että punainen liha ei vain sula ja kokemuksen kautta olen huomannut että ei sula ankkakaan. Eikä myöskään mitkään (muut) riistalinnut.
Joo, ankka lasketaan valkoiseksi. Eiks kaikki linnut lasketa? Vai miten on vaikka strutsin kanssa...
Lopettakaa lihansyönti niin ei tarvii miettiä.
4, minkä kaiken lihan sä käsket valkoiseksi? Onks viiriäinen valkoista?
No elä syö taikka tarjoile sitä ankkaa jos et ole varma.
Eikös sen väristä näe. Mikä pointti on jakaa lihaa johonkin punaiseen ja valkoiseen, jos ei edes ole selvää, mikä kuuluu mihinkin.
Strutsi on ainakin väriltään punaista lihaa.
Niissä tutkimuksissa, joissa todetaan punaisen lihan olevan epäterveellistä, punaiseksi lihaksi on luokiteltu mm. hampurilaiset ja pizzat.
Lihan väri ei ole määräävä tekijä, vaan eläin mistä se on tullut. Lintujen lihaa ei lasketa punaiseksi lihaksi.
Itse sanoisin että nisäkkäät on sitä punaista lihaa. Ainakin monen nisäkkään liha on punaista. Ei tule yhtään poikkeusta mieleen heti maalla elävistä. Valaan liha taitaa olla valkosta.
Ankkakin on punaista väriltään. Ei ole nisäkäs.
Eli ankan lihan lasketaan valkoiseksi?