Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Sopiiko täysjyväspagetti avocadopastaan normaalin sijasta?

Vierailija
08.09.2014 |

Vai maistuuko se ihan kamalalle?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
08.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Täysjyvä nimenomaan on normaalia. Se valkoinen, kuorittu ja kaikista ravintoaineista vapautettu maistuu hirveälle.

Vierailija
2/6 |
08.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vähän tunkkaiselta se kieltämättä maistuu, itse en tekisi täysjyvästä.

Muutenkin koko täysjyväpastavillitys on siinä mielessä vähän hassu, että durumvehnästä tehty valkoinenkin pasta on itse asiassa varsin terveellistä. Siinä on suht paljon proteiinia (durumvehnän ominaisuus) sekä alhaisehko glykeeminen indeksi al denteksi keitettynä. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
08.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.09.2014 klo 16:21"]

Täysjyvä nimenomaan on normaalia. Se valkoinen, kuorittu ja kaikista ravintoaineista vapautettu maistuu hirveälle.

[/quote]

Ei se ainakaan pastan historiaa vasten ole normaalia. Kyllä tämä on uuden ajan keksintö nämä pastat joissa jyvän kuoretkin on jauhettu sinne sekaan terveellisyyden nimissä. Perinteisesti pasta on ollut kuoritusta viljasta. 

Vierailija
4/6 |
08.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei jumalauta mitä kysymyksiä.

Vierailija
5/6 |
08.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.09.2014 klo 16:25"]

Ei jumalauta mitä kysymyksiä.

[/quote]

 

On niitä kummempiakin nähty. Olisi vain kiva tietää etukäteen :D -ap

Vierailija
6/6 |
08.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sopii, jos tykkää täysjyvästä. Kerran olen tehnyt ko. pastaa, nimenomaan täysjyvästä. Hyvää oli :)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi yksi