Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tekee mieli persikkarahkaa, mutta en löydä mistään ohjetta :(

Vierailija
30.07.2014 |

Eräs bloggaaja siis oli tehnyt tällaista ihanaa persikkarahkaa ja olen monta päivää himoinnut sitä mutta en kuollaksenikaan muista mikä blogi oli kyseessä. Googlettamalla en ole löytänyt :(.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
30.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pipsa?

Vierailija
2/10 |
30.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onpa nolo yritys saada linkityksiä ja klikkauksia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
30.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa, rahkaa ja persikkaa?

Vierailija
4/10 |
30.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten vaikeeta voi olla? Ei tohon nyt mitään reseptiä tarvi

Vierailija
5/10 |
30.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei persikkarahkan tekemiseen mitään blogia tarvita. Sekoita persikoita ja rahkaa keskenään. Jos haluat täyteläisempää ja makeampaa, lisäät kuohukermaa ja sokeria. Maalaisjärkeä voi käyttää, jos ei sitä ole, aina voi googlettaa.

Vierailija
6/10 |
30.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

No, pitäähän se tietää kuinka paljon kermaa ja rahkaa ja entäs sokerin määrä sitten... Ehhehe.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
30.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rahkaa, Flora Vanillaa ja persikanpalasia. Olipa vaikeaa.

Vierailija
8/10 |
30.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

purkki rahkaa (250g tms) purkki kuohukermaa (2dl) vispaa, purkki säilykepersikoita joko mehussa tai sokeriliemessä.

sekoita kermavaahto ja rahka. Pilko persikat aika pieneksi ja lisää noiden muiden sekaan. Kaada tarvittava määrä joko sitä mehua tai sokerilientä että se seos on sopivan kiinteää/tasaista. Jos käytit mehussa olevia, maista ja lisää tarvittaessa jotain sokeria. Jos sokeriliemessä niin maista, tuskin tarvitsee sokeria.

TUoreistakin persikoista voi tietty tuunata, pitäisi vaan löytää makeita kaupasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
30.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="30.07.2014 klo 12:47"]

No, pitäähän se tietää kuinka paljon kermaa ja rahkaa ja entäs sokerin määrä sitten... Ehhehe.

[/quote]

käytä googlea, jos olet noin uusavuton

Vierailija
10/10 |
30.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten te jaksatte vastata tähän? Ap:han vittuilee Pipsan ohjeesta, ei oikeasti kysy ohjetta.