Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

pieni uuni polttaa ruoat

Vierailija
20.09.2014 |

Muutettiin uuteen vuokrakämppään ja täällä on paljon pienempi uuni kuin aiemmassa. Olen pari kertaa tehnyt siellä ruokaa ja vaikken ole ikinä, oikeasti ikinä polttanut ruokaa uuniin, onnistuin käräyttämään molemmat. Aikaakin pidin vähän vähemmän. Pitääkö suosiolla laskea lämpötilaa 25 asteella? 

 

Miksi tuollaisia uuneja edes tehdään? Säästääkö nuo sähköä enemmän vai mitä? Tulee varmaan joulukinkun kanssa vaikeuksia.

 

Esimerkkinä 4 munan kakku kärähti päältä ja oli muutenkin liian tumma ulkoa 175 asteisessa 25 min. Sisältä sopiva. Eli 150 suosiolla vai?

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kahdeksan kuusi