Onko liian pitkä aika hyydyttää pannacottaa?
Niin, ohjeissa seisoo, että parisen tuntia jääkaapissa mutta ajattelin tehdä jälkkärin tässä kohtapuoleen valmiiksi eli pannacottakipot olisivat hyytymässä silloin n.6h..vaikuttaako tuo pidempi hyytymisaila jotenkin negativisesti makuun tms?
Kommentit (4)
Ei, voi hyydyttää vaikka yön yli. Pari tuntia voi usein olla jopa liian vähän, joten on hyvä jos aikaa on varattu enemmän.
Sepä se, havaitsin vastä tänäaamuna, että ei oikein ole juuri "oikeanlaisia" kippoja joten laitoinpa sitten sellaisiin kirkkaisiin pienehköihin jälkiruokakuppeihin. No, tuskin vaikuttaa makuun ainakaan huonontavasti oli kippo millainen vain ;) sitten juuri ennen tarjoilua teen limesiirapin siihen pinnalle.
ap
[quote author="Vierailija" time="06.12.2013 klo 10:54"]
En ole ainakaan juustokakuissa huomannut mitään haittaa pidemmästä hyydyttämisestä, tai siis sehän on vain säilyttämistä sitten :P nam nam, parhaimpia jälkkäreitä! Millaisista kulhoista tarjoilet? *utelias*
[/quote]
Jäkiruokakupit ajavat varmasti asiansa, toivottavasti maistuvat parhaimmalle. En ole limesiirapista kuullutkaan, mistä olet reseptin löytänyt? :) t.2
En ole ainakaan juustokakuissa huomannut mitään haittaa pidemmästä hyydyttämisestä, tai siis sehän on vain säilyttämistä sitten :P nam nam, parhaimpia jälkkäreitä! Millaisista kulhoista tarjoilet? *utelias*