Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Onko liian pitkä aika hyydyttää pannacottaa?

Vierailija
06.12.2013 |

Niin, ohjeissa seisoo, että parisen tuntia jääkaapissa mutta ajattelin tehdä jälkkärin tässä kohtapuoleen valmiiksi eli pannacottakipot olisivat hyytymässä silloin n.6h..vaikuttaako tuo pidempi hyytymisaila jotenkin negativisesti makuun tms?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
06.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole ainakaan juustokakuissa huomannut mitään haittaa pidemmästä hyydyttämisestä, tai siis sehän on vain säilyttämistä sitten :P nam nam, parhaimpia jälkkäreitä! Millaisista kulhoista tarjoilet? *utelias*

Vierailija
2/4 |
06.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei, voi hyydyttää vaikka yön yli. Pari tuntia voi usein olla jopa liian vähän, joten on hyvä jos aikaa on varattu enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
06.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sepä se, havaitsin vastä tänäaamuna, että ei oikein ole juuri "oikeanlaisia" kippoja joten laitoinpa sitten sellaisiin kirkkaisiin pienehköihin jälkiruokakuppeihin. No, tuskin vaikuttaa makuun ainakaan huonontavasti oli kippo millainen vain ;) sitten juuri ennen tarjoilua teen limesiirapin siihen pinnalle.

 

ap

 

[quote author="Vierailija" time="06.12.2013 klo 10:54"]

En ole ainakaan juustokakuissa huomannut mitään haittaa pidemmästä hyydyttämisestä, tai siis sehän on vain säilyttämistä sitten :P nam nam, parhaimpia jälkkäreitä! Millaisista kulhoista tarjoilet? *utelias*

[/quote]

Vierailija
4/4 |
06.12.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäkiruokakupit ajavat varmasti asiansa, toivottavasti maistuvat parhaimmalle. En ole limesiirapista kuullutkaan, mistä olet reseptin löytänyt? :) t.2

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän kahdeksan