Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten teette jauhelihakastikkeen?

Vierailija
01.02.2012 |

Siis sellaisen ruskeakastikkeisen perunoiden kanssa syötävän.

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
01.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruskistan jauhelihan voilla. Lisään 700 g jauhelihaan kolme ruokalusikallista vehnäjauhoja joita ruskistan lisää.

Kaadan vettä niin että koko seos peittyy. (n. 5 - 7 dl)

Maustan pippurilla ja suolalla (lihaliemikuutiolla).

Annan porista 10 - 20 min.

Vierailija
2/4 |
01.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jauhelihan, sinne sekaan lihaliemikuutio ja kuutio jossa valkosipulia ja yrttejä, sitten tomaattipyrettä paketti...sipulia ja valkosipulia maun mukaan...

tosin nyt mä laitan sipulijauhetta kun lapset ei syö sipulia....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
01.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

erikseen pannulla jauhelihan ja sipulia.



Ruskistan voita ja vehnäjauhoja kattilanpohjalla kanelin väriseks, lisään vettä, lihalientä, jotain mausteita, ehkä joskus ketsupppia. heitän lihat sekaan, annan porista jonnin ja syödään. Nam. T:kokki

Vierailija
4/4 |
01.02.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pannulla + nokare voita. Maustan jo jonkin verran siinä pannulla ihan jauhelihamausteella. Veden laitan lämpiämään erikseen kattilaan, siihen lihaliemikuutio ja ruskistunut jauho-jauhelihaseos hyvin sekoittaen. Annan kiehahtaa, maistan ja maustan vielä suolalla. Lisämausteeksi/lisukkeeksi saatan laittaa joskus ketsuppia tai porkkanaraastetta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi kahdeksan