Kertoisitko parhaan kanakastikkeen ohjeesi?
oon aivan onneton tekemään maukasta kanakastiketta naturel-suikaleista :(
Kommentit (4)
eli ruskista kanafilesuikaleet pannussa, sekaan voi laittaa oman maun mukaan sipulia, aurinkokuivattua tomaattia, paprikaa yms. Vähän suolaa ja pippuria. Kaada pannulle 4 desiä omenatäysmehua ja hauduta kymmenisen minuuttia. Lisää sekaan Valion Viola Afrikan paprika -tuorejuustoa koko paketti ja kuumenna. Ollaan syöty tätä jasmiiniriisin kanssa.
Tämä toinen ohje on vieläkin helpompi. Ruskista pannulla kanafileet ja mausta halutessasi currylla, suolalla ja pippurilla. (itse maustan joskus, toisinaan taas en ollenkaan.) Kaada sekaan 1-2 pussia Finduksen Välimeren ratatouille -paistovihanneksia ja paista niin kauan, että vihannekset ovat sulaneet/kypsiä. Me ollaan syöty tätä tällaisenaan eli ei vaadi välttämättä lisukkeeksi mitään ja joskus on keitetty nuudeleita ja kaadettu sitten keitetyt nuudelit kanojen ja vihannesten joukkoon.
Punaista paprikaa
Keltaista paprikaa
Valkosipuli
Purjo
Kesäkurpitsa
Fenkoli
Pari porkkanaa
Naturel Kanafileitä
Kuohukermaa
Smetanaa
Tuoretta basilikaa
Tuoretta rakuunaa
Suolaa ja pippuria
Freesaa kaikki kasvispalat pannulla ja kippaa uunivuokaan.Sekaan pilkotut yrtit.
Päälle kerma ja smetana, suolaa ja mustapippuria.
Ruskista kevyesti kanafileet ja aseta kasviskastikkeen päälle.
Uuniin puoleksi tunniksi.
Sekoittele välillä etä maku tarttuu kanoihin.
Ja tän kanssa ei tarvita edes mitään riisiä tai pastaa kun kasviksia on paljon!!
Keltasipulia ja valkosipuli silppuna kanan mukaan öljytylle pannulle, perään Sonnentor-merkkistä makeaa curryjauhetta (saa ainakin Stockalta ja Ruohonjuuresta, kuvassa on norsu) ja paista (+ lisää voinokare, tulee hyvää). Kun kana on kypsää, suolaa se ja laita perään kuohukermaa tai luomua ruokakermaa koko purkki!
paista kanat, mausta suolalla ja pippurilla, laita pannulle ruokakermaa ja aurajuustoa, hauduttele, mausta tuoreella basilikalla ja mustapippurilla, voi käyttää muitakin mausteita
tarjoa pastan kanssa
TOinen vaihtoehto on ruskistaa kanat ja tehdä kastike maustamattomasta jugurtista (turkkilainen on hyvää) ja maustaa currytahnalla. Maun mukaan lisäksi sipulia, valkosipulia, suolaa, pippuria.
tarjoa riisin kanssa