Vinkkejä millanen alkuruokasalaatti ja jälkkäri?
Teen pääruuaksi simpukkapastaa, mutta mikä ois hyvä jälkkäri ja raikas alkusalaatti. Suosikkijälkkärini on puutarhavadelmat valkosuklaakastikkeella, mutta käviskö se ollenkaan tuohon?
Kommentit (9)
Itse tekisin siihen vaikka ihanan voisia kauralastuja lisäksi.
Miten olisi cesar-salaatti alkuun? Vai onko liian raskas pastan kanssa hmm.. onko pasta miten kermainen? Jos on öljypohjainen kastike niin sitten ehkä cesar mutta jos paksu kermakastike niin sitten joku kevyempi salaatti.
tuo jälkkärikään ettei oo turhan tuhtia ja ällön kermasta. Mutta mikähän raikas salaatti se sit vois olla, jotain melonia vois tietysti kokeilla mut mitä sen kanssa?
ap
Perinteinen tomaatti-mozzarella
Päärynä-sinihomejuusto-saksanpähkinä
Vuohenjuustosalaatti (esim. tämä: http://pastanjauhantaa.blogspot.com/2007/02/herkullinen-vuohenjuustosal…)
tomaatti-sipulisalaatti tai nyt ajankohtainen appelsiini-sipulisalaatti.
Jälkiruuaksi punaviinissä keitetty päärynä, niin ei tule ähky.
Waldorfin salaatti ja jälkkäriksi Creme brule.
kaipaisin jotain raikasta, keveyehköä keväistä salaattia joka saisi mielellään olla myös maidotonta/kermatonta jos pääruuassa ja jälkkärissäkin jo on.
ap
Kolmea erilaista salaattia (esim. lehtis., rucola, tammenlehti) + basilikaa. Kastikkeeksi balsamico-oliiviöljy-suola-sokeri. Tai sitruuna-oliiviöljy-suola-sokeri.
Yksinkertaista, tyylikästä ja raikasta.
parmankinkkua ja cantalupemelonia? Eihän se oikeastaan salaatti olekaan.