Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kannattaako täytekakku tehdä edellisenä päivänä vai sinä päivänä kun se syödään?

Vierailija
20.08.2010 |

Kakkupohja on jo valmiina. Mietin vaan että vetistyykö jotenkin liikaa jos teen edellisenä päivänä tai jos teen tarjoamispäivänä niin ehtiikö "makustua" tarpeeksi?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
20.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

edellisenä päivänä teen kakkupohjan ja täytän sen ja laitan jääkaappiin.

tarjoilu päivänä sitten kermat ym.

Vierailija
2/2 |
20.08.2010 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itselläni on alan koulutus ja paljon kakkuja tehneenä sanoisin kyllä että se kostuu paremmaksi ja maut tasoittuvat kun täytät sen jo edellisenä päivänä :) Muista kuitenkin kohtuus kostuttamisen kanssa ettei ala kakun alta valua kostuketta! Koristelu kannattaa tietysti tehdä vasta tarjoilupäivänä ettei kerma kellastu tms..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kuusi kuusi