Olen raskaana ja illalla olisi ystäviemme raclette-ilta...
Kuumeneeko siinä laitteessa juusto tarpeeksi, niin että uskallan syödä sitä listerian varalta?
Kommentit (8)
Anna olla pannulla niin kauan että kiehuu:-) Maistuukin parhaalta kun siihen tulee ruskeita pilkkuja!
sveitisiläisiä tai ranskalaisia yleensä, joten tuskin pastöroituja. Mutta kyllä mä silti söisin. Naminami. Rupes tekemään racletteja mieli.
kuinkakohan kuumaksi se juusto tulee, jos kerran sulaa?
Myös raskaana, mutta en ap
ihan juntti mutta ollaan käytetty raclette juustona ihan tavallista kermajuustoa. Ja hyvin on toiminu.Nam!
sveitisiläisiä tai ranskalaisia yleensä, joten tuskin pastöroituja. Mutta kyllä mä silti söisin. Naminami. Rupes tekemään racletteja mieli.
Mies nimittäin taannoin osti raclettejuustoa kun annoin ohjeeksi että pitää olla pastöroitua. Ja hitto että oli muuten pahaa ihan sellaisenaan :D
Sitten sulattelet vaan omaa juustoasi niin ei tarvitse stressata asiasta
eli nautinnollista iltaa!!