Onko se SOKERICREME ollenkaan syötävää, millä kakkuja nykyään tunnutaan pursoteltavan ;)?
Ainakin näissä leivontablogeissa tuntuu olevan kovin rock helpon pursotettavuutensa ansiosta..
Mietityttää vain, että voiko se maistua hyvälle tämmöisen suuren kermavaahdon ystävän mielestä vai meneekö koko kakku " pilalle" , jos sellaisella menen pursottamaan :P?
Kommentit (9)
Voikreemi on hyvää mutta ei voi paljoa syödä.
Tekisin kyllä voista enkä margariinista.
Vierailija:
Tekisin kyllä voista enkä margariinista.
just siltä että on tehty kivannäköinen kakku mutta maku on sit sivuasia.
Äitini mukaan se oli ennen vanhaan (= vielä 60-luvulla) se aine, millä kakut yleensä päällystettiin. Mutta sitten kevyempi kermavaahto syrjäytti unelmaisen kaloripommin...
saa iahn jauheena kaupasta... lisää vain maidon/veden
Ei se ole vaniljacreme, eihän sitä voi pursottaa!
Sokericreme:
250g margariinia (suolatonta voita)
n. 3/4 pkt tomusokeria
1,5 rkl appelsiinimehua(maito tai muu neste käy hyvin)
vaniljasokeria
Vatkaa pehmeä margariini ja lisää puolet tomusokerista joukkoon. Lisää välissä neste ja vaniljasokeri. Vatkaa hyvin ja lisää vielä loput tomusokerit joukkoon. Värjää haluamallasi elintarvikevärillä sopivan väriseksi.
Kestää kesäjuhlissakin kakku hyvän näköisenä.
kylmässä pysyy kauemmin hyvänä kuin itse kakku.