Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voikohan Koskenlaskija-juuston jämät laittaa jauhelihakeittoon vai pilaakohan sen kokonaan?

Vierailija
13.04.2006 |

Mietin vaan ku ois jääkaapissa...

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
13.04.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Olisi kiva tietää.

Vierailija
2/3 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

näkyy hometta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
17.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä nyt ihmeessä sitä muutaman päivän päästä roskiin heitä, itse olen käyttänyt ihan hyvin kuukaudenkin kaapissa ollutta. Käärit sen vaan välillä hyvin siihen folioon, niin ei kuivu.



Itse en pistäisi jauhelihakeittoon sitä, tulee samea liemi. Jauhelihakastikkeeseen kyllä, mutta keitossa tykkään kirkkaasta liemestä. Makuasia tietysti tämäkin!

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan seitsemän kahdeksan