juustoraaste kuuluu pizzassa täytteiden ALLE
pohja, tomaattikastike, juustoraaste ja loput täytteet on oikea järjestys
Kommentit (9)
Varmaan moni on kanssasi samaa miejtä. Minä pidän enemmän juustosta siinä kaiken muun " roinan" päällä.
kotona pitsoja myös paistetaan liian miedossa lämmössä liian kauan. harvan kotitekoiset pitsat on oikeita pizzoja, ennemminkin voisi puhua piirakoista
Paras vaihtoehtohan tietysti on laittaa sekä että ;)
tomaattikastikkeen päälle juusto ja sitten esim. 5kpl isoja kinkku siivuja päälle. Italiassa kannattaa syödä pizzaa jossa tomaattikastiketta+juustoa...
se on kehitetty sellaiseksi, nousee sieltä nätisti eikä kuohu ylitse...
ja juustoraasteen laitan päälle sit vasta kun pohja on kypsää ja sit kun olen raasteen laittanut laitan pitzan uuniin vaan hetkeksi.
juusto tulee alle. Mutta mitä helvetin väliä sillä muka on? Pizzeriassa se pizza tehdään pikkuisen nopeammin kuin kotiuunissa. Ei ne juustot kotiuunissa pala, jos 250 asteessa pitää sen 15-20min. pöh. ääliöt.
Niin että pohjaa kuultaa vai että saa suurinpiirtein lapiolla kaivaa ennen kuin taikinaa tulee vastaan?
Laitan kyllä itse myös päälle.