Turvallinen etelän lomakohde raskaana olevalle?
No joo, mikään ei tietenkään ole turvallinen, ei edes koti, joo, tiedetään nää jutut, mutta siis ihan asiallisesti, missä olis hygienitaso, ruokakulttuuri yms kohtuullisia ja lentomatka sopivasti kork. 6 tuntia. Rv olis sitten noin 20.
Kommentit (8)
Melkein kaikki saaaret ovat ihania ja keliäkin piisaa lokakuun alkupuolelle asti. Myös ruoka on hyvää. En muuta miettiskään... ;-)
Ruoka on laadukasta, puhdasta ja maukasta.
Espanjalaiset osaa ehkä käristää pihvin, mutta muuten niiden ruoka on mitäänsanomatonta.
Kreikan saaristosta suosittelen esim. Mytilinin (Lesvoksen) Molyvosta, Thassosta, Samosta tai Naxosta.
Itsellä takana parisenkymmentä matkaa sinne. Osa raskaana ollessa, eikä ikinä ollut mitään vaikeuksia. Ruoka hyvää, samoin hygieniataso.
Suosittelen!
harvoin Espanjaa voi kuvata ainakaan mitäänsanomattomaksi. Ei myöskään ruokaa.
Esim tapakset laajalla kirjollaan ovat mahtavia. Paellat, merenelävät ja sangriat mukaanlukien. Jälkkäripuoli on tosin hiukan pliisua, mutta muuten ei kyllä mielestäni.
Ruoka on laadukasta, puhdasta ja maukasta.
Espanjalaiset osaa ehkä käristää pihvin, mutta muuten niiden ruoka on mitäänsanomatonta.
Kreikan saaristosta suosittelen esim. Mytilinin (Lesvoksen) Molyvosta, Thassosta, Samosta tai Naxosta.
Minulle kävi näin:
Olin rv24-25 ja oltiin varattu lomamatka. Kuitenkin viikkoa ennen matkaa minulla alkoivat kovat ja vähän kivuliaatkin supistukset... (myöhemmin myös kohdunsuu oli ennen aikojaan aika paljonkin auki) ja lääkäri kielsi lähtemästä matkalle.. ja siitä alkoi sittem vakuutusyhtiön kanssa tappelu, että maksavatko rahat matkasta takaisin(vaikka oli siis matkavakuutus)
eli mieti tarkasti kannattaako matkaaa varata! (mutta tietenkin raskaana oleva pystyy paljon helpommin matkustamaan, kuin pienen lapsen kanssa, jos siis myöhemmin ajattelee lähteä)
Melkein tekisi mieli sanoa että sellainen kohde jonka kieltä osaat, jotta pystyt tilaamaan ravintolassa ruuaksi sellaista mitä saat raskaanakin syödä.
Esim. Espanja on ruuan puolesta mielestäni helpompi kuin Ranska, jossa ei oikein ymmärretä että kun mä pyydän "täysin läpikypsää" lihaa niin se todellakin tarkoittaa että haluan lihan pilattavan liiallisella paistamisella, ei että haluan sen mehevän puolikypsänä...