Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

voiko pakasteesta tehtyjä, paistettuja viinereitä pakastaa uudelleen?

Vierailija
26.06.2008 |

siis raa´at viinerit on sulatettu ja paistettu kypsiksi, voiko pakastaa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
19.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minäkin haluaisin tietää vastauksen tähän kysymykseen?? Joten saisinko tietää?!

Vierailija
2/6 |
19.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

No voi toki. Uudelleen pakastamiskieltoa perustellaan sillä, että ravintoarvo heikkenee. Ei viinereissä ole mitään ravintoaineita, jotka voisivat vähentyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
19.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastan aina. Pakastan kaikenlaista sulatettua aina uudelleen ja olen yhä hengissä.

Vierailija
4/6 |
19.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

No voi toki. Uudelleen pakastamiskieltoa perustellaan sillä, että ravintoarvo heikkenee. Ei viinereissä ole mitään ravintoaineita, jotka voisivat vähentyä.

Mutta niiden rakenne kärsii ja pahasti. Rasvakin voi härskiintyä, eli en ainakaan itse pakastaisi.

Vierailija
5/6 |
19.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan kuullut tuosta ravintoarvojutusta. Yleensä kieltoa perustellaan bakteeritoiminnalla.

Vierailija
6/6 |
20.12.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaksi kertaa voi pakastaa: raakana ja tuoreena eli kun kypsentää välissä, niin sitten voi. Voihan sitä toki pakastaa siis muutenkin vaikka kuinka monta kertaa, mutta tuote ei enää säily samalla tavalla siellä pakkasessa uudelleen pakatettaessa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän kaksi kahdeksan