Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Parmesaanietanat, APUA !

31.10.2005 |

Ihan hiljattain (viikko-pari sitten) oli jossain lehdessä resepti parmesaanietanoille, muistaako kukaan ? Luulin ottaneeni reseptin talteen, mutta nyt ei löydy mistään. Kiitos jos voit auttaa.

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
01.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset


mutta etanat simppeli juttu.



laita tarjolle joko etanapannuun tai pieniin uunin kestäviin annosmaljoihin (esim. kahvikupit).



valuta purkista etanat ja laita kuppeihin, mukaan yrttivoita ja ripaus pippuria, päälle parmesania raastettuna. uuniin siksi aikaa kunnes pinta gratinoitunut - etanat on nopeasti kypsiä.



kaveriksi tarjolle hyvää leipää.



Vierailija
2/2 |
01.11.2005 |
Näytä aiemmat lainaukset

kypsennettiin ensin pannula kaiken maailman shalottisipulin ja yrttien kera ja sitten vasta etanapannuun ja uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla