Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Saako graavilohta syödä kypsennettynä?

05.01.2006 |

... Siis vakuumipakkauksessa olluttakin?

Oliko se niin, että mahdollinen listeria tuhoutuu uunissa kalasta niin kuin pehmeistä juustoistakin?

Aina menee nämä sekaisin...



Pikavastausta huhuilee,

Kaisa

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
05.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, lainaus elintarvikeviraston sivuilta: " Listeria tuhoutuu kuumennettaessa (>+72 C astetta)"

Vierailija
2/5 |
05.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset


Turvallisin mielin lähden tästä anopin sapuskoille. ;D

K.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
05.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitenkäs se lohi on enää graavilohta, jos se on kypsennettyä... ;). Tässä loppiaisen aattona voi olla vähän sarkastinen!

Vierailija
4/5 |
05.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

että listeriavaara ois niissä vakuumipakatuissa graavilohipakkauksissa (tai -juusto tms.) Kaupan lihatiskiltä ostettua graavilohta olen popsinut jouluna surutta.

Vierailija
5/5 |
06.01.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

elikkä minä olen saanut ohjeet (himo graavilohen syöjänä varmistelin), että tyhjiöpakattua graavilohta EI saa syödä, mutta tosiaan, jos se on itse tehtyä taikka kaupassa suoraan graavattua niin sitten voi syödä. Toki siinä on tuhottomasti suolaa, joten ei paljoa...



Terkuin Tainu ja masuasukki 20+1