Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko suklaakakun päälle lätkästä pelkän sulatetun suklaan...

Vierailija
27.10.2006 |

vai tarviiko siihen kuorutukseen jotain muuta...siis lähinnä, että pysyykö siinä päällä?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
27.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuten et kyllä saa leikattua kakkua ilman että kuorrutus lohkeilee moneta paikkaa.

Vierailija
2/6 |
27.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulee, kun sekoitat sulatettua voita+tomusokeria+levyn sulatettua suklaata.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
27.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

suklaaseen lisäämällä voita tai kermaa, se kokkaroituu tosi helposti, samoin jos sulattaa liian kuumassa.

Vierailija
4/6 |
27.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sori kun oon vähän blondi näissä jutuissa....mutta yritän ny täällä tehdä poitsulle ihanat synttäriherkut. Laitan vielä siihen päälle daimia muruina njammmm, voiku onnistuis!!

Vierailija
5/6 |
27.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse tein viime viikonloppuna suklaakakun vieraille ja laitoin pelkkää suklaata. Tuli niin kova että melkein olisi tarvinnut sahan että olisi saanut ehjiä paloja :)



Taloussuklaapakkauksissa on ohjeita minkä verran laitetaan

Vierailija
6/6 |
27.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

onko muuten hyvää se daim suklaa?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan kaksi yhdeksän