Lue keskustelun säännöt.
Voiko suklaakakun päälle lätkästä pelkän sulatetun suklaan...
27.10.2006 |
vai tarviiko siihen kuorutukseen jotain muuta...siis lähinnä, että pysyykö siinä päällä?
Kommentit (6)
tulee, kun sekoitat sulatettua voita+tomusokeria+levyn sulatettua suklaata.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
suklaaseen lisäämällä voita tai kermaa, se kokkaroituu tosi helposti, samoin jos sulattaa liian kuumassa.
Sori kun oon vähän blondi näissä jutuissa....mutta yritän ny täällä tehdä poitsulle ihanat synttäriherkut. Laitan vielä siihen päälle daimia muruina njammmm, voiku onnistuis!!
Itse tein viime viikonloppuna suklaakakun vieraille ja laitoin pelkkää suklaata. Tuli niin kova että melkein olisi tarvinnut sahan että olisi saanut ehjiä paloja :)
Taloussuklaapakkauksissa on ohjeita minkä verran laitetaan
Muuten et kyllä saa leikattua kakkua ilman että kuorrutus lohkeilee moneta paikkaa.