Apua. Ostin pirkka suolakurkkuja, ovat puolalaisia. Voiko syödä
Kommentit (17)
Mikä on syynä, että et voisi syödä?
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 21:32"]Mikä on syynä, että et voisi syödä?
[/quote]Puolassa tehtyjä. Luulin et pirkka kotimasta:( kotona huomasin
Onko puolalaisissa suolakurkuissa sitten jotain epäilyttävää?
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 21:36"]Onko puolalaisissa suolakurkuissa sitten jotain epäilyttävää?
[/quote]Ostai aina kotimaista
No en. En olisi edes ostanut. Ärsyttävää kun kaupoissa saa miltei tuotteen kuin tuotteen kohdalla syynätä tota valmistusmaata. Vielä enemmän ärsyttää se että tuotteita tuodaan nykyään just noista epämääräisistä itäblokin maista. Hyi yök.
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 21:36"]
Onko puolalaisissa suolakurkuissa sitten jotain epäilyttävää?
[/quote]
Mitäpä luulet?
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 21:32"]
Mikä on syynä, että et voisi syödä?
[/quote]
Kuka haluaa syödä jotain puolalaisia kurkkuja? No tietty puolalaiset, mut kuka muu.
Ei kannata, perseestä alkaa tulee puolalaisia kulleja
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 21:40"]
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 21:36"]
Onko puolalaisissa suolakurkuissa sitten jotain epäilyttävää?
[/quote]
Mitäpä luulet?
[/quote]
Sinä varmaan kerrot kun oletettavasti tiedät jotain sellaista, mitä minä en tiedä.
Jos ovat säilykekurkkuja, en söisi, olisivat ne mistä maasta tahansa. Ne ovat pahoja. Muuten ei varmaan mitään vikaa ole puolalaisissa suolakurkuissa.
[quote author="Vierailija" time="02.07.2015 klo 21:27"]
Söisitkö?
[/quote]
Söisin? Mitäs ihmeellistä siinä nyt on. Söin tanskalaista kinkkuakin silloin aikanaan vaikka oli huhu tanskalaisen lihan epäpuhtauksista. Eipähän tosta mitään tullut. Puolassa ei tietääkseni ole mitään elintarvikeongelmaa tällä hetkellä...
Kyllä minä söisin. Miksi en? Olen lomalla lähdössä Puolaan reissaamaan ja aion syödä siellä tavallista puolalaista ruokaa. Ravintolassa ja ostaa kaupasta. Mitä eroa siinä sitten on, syökö sitä siellä, vai kuljetettuna Suomeen, varsinkin kun kyse säilykkeestä.
Älä vaan syö! Ne pitää ensin ryöpätä, sitten pakastaa, sitten vielä paistaa, sen jälkeen tiiviiseen astiaan jääkaappiin viikoksi. Viikon kuluttua ne pitää laittaa ulos tuulettumaan kolmeksi kuukaudeksi. Sitten vasta voi syödä, tuossa on niin hirveä homma ja on niin tarkkaa, etten itse viitsi syödä sitten ollenkaan.
Ap ei enää vastaa, koska lähti ryöppäämään kurkkujaan...
No voi syödä. Toki kannattaa suosia kotimaista, mutta ei ruokaa kannata heittää menemään sen takia että vahingossa ostikin ulkomaista. Ei pitäis olla säilykkeissä mitään terveysongelmiakaan, kun ovat sen verran käsiteltyjä.
En söisi. Suolakurkut on pahoja.