Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kanafileistä pamahti TAAS nesteet pannulle! :(

Vierailija
16.06.2015 |

Ostin kariniemen hunajafileitä. Annoin olla tunnin huoneenlämmössä ennen paistamista. Sit kuumalle pannulle ja pienensin lämmön.

Pari viikkoa sit tein filesuikaleita ja sama juttu!

Mitä teen väärin??

Kommentit (28)

Vierailija
1/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Häh?

Vierailija
2/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miten nopeasti pienensit lämmön?

Vierailija
4/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta maustamatonta. Noi marinoidut käyttäytyy just noin. Ja maistuu pahalle.

Vierailija
5/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä johtuu siitä, että pääsevät kiehumaan eikä tule paistopintaa joka estäisi nesteiden valumisen.

Vierailija
6/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osta pakastettua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Melkein heti pienensin lämmön. Miten se kuuluis paistaa? En osaa ite maustaa kanaa. Pakko varmaan opetella kun valmismarinadi on muutenkin niin epäterveellistä.

Olisko vinkkejä maustamiseen?

Vierailija
8/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Älä pienennä lämpöä heti. Laita tosi kuumalle pannulle niin että pinta vähän rusahtaa. Älä kerralla laita mitään isoa määrää pannulle, koska se viilentää pannua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ota nopeasti hyvin kuumalla pannulla paistopinta kummallekin puolelle filettä. Pienennä lämpöä vasta sitten. Ei tule nestettä pannulle.

Mä itse kypsennän/haudutan loppuun kastikkeessa pannulla tai vaihtoehtoisesti uunissa. Eilen just haudutin uunissa smetanan kanssa. Suussasulavaa...

Vierailija
10/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

"Laadukkaat lihakuutiot ja –suikaleet ovat lisäaineettomia eikä niihin ole lisätty vettä tai käytetty ruiskusuolausta. Tuoreus kuluttajalle asti varmistetaan käyttämällä vain pakastamatonta lihaa. Näin liha ruskistuu kauniisti paistettaessa ja suikaleet pysyvät irtonaisina. Kun valmistat ruokia pakastamattomasta lihasta, voit huoletta pakastaa valmiit annokset. "

Kannattaa kysyä valmistajalat onko heidän tuotteensa valmistettu kutentuo ylhäällä oleva Snellmannin sivuilta lainattu teksti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se kiehuu siinä omassa marinadilitkussaan. Osta marinoimattomia ja paista kuumalla pannulla. Kypsälle puolelle riittää mausteeksi suola ja mustapippuri. Toki jos tykkäät, niin esim. curry ja paprikajauhe käy myös.

Vierailija
12/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Idioottivarma vinkki maustamiseen: ota kanat jääkaapista ja ripottele päälle melko reilusti suolaa ja kanamausteseosta (kreikkalainen on hyvää). Lisää vähän oliiviöljyä ja pirskottele sitruunamehua päälle. Hiero mausteet kanoihin käsin ja jätä huoneenlämpöön tunniksi.

Paista kuumalla pannulla oliiviöljy-voiseoksessa, pienennä lämpöä vasta kun molemmat puolet on kauniin ruskeita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos paistamis- ja maustamisvinkeistä! :) Kokeilen heti huomenna maustamattomia fileitä :)

Vierailija
14/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kauan pitää paistaa sitten miedolla lämmöllä?

Terveisin toinen,joka myös onnistuu aina pilaamaan kanan paistamisen..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mausteeksi suolaa, pippuria, paprikaa, kurkumaa, currya, juustokuminaa, kardemummaa, neilikkaa jne. Mitta ei kaikkia samaan aikaan....

Vierailija
16/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se onkin sit toinen hyvä kysymys kauan miedolla lämmöllä paistetaan? Opin vasta tekemään täydellistä kalakeittoa kun sain vinkin että kala ja ruokakerma ihan viimeisenä kun perunat on lähes kypsiä ja sit pitää sammuttaa hella niin kala kypsyy jälkilämmöllä kannen alla täydelliseksi :P

T.ap

Vierailija
17/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.06.2015 klo 18:43"]Se onkin sit toinen hyvä kysymys kauan miedolla lämmöllä paistetaan? Opin vasta tekemään täydellistä kalakeittoa kun sain vinkin että kala ja ruokakerma ihan viimeisenä kun perunat on lähes kypsiä ja sit pitää sammuttaa hella niin kala kypsyy jälkilämmöllä kannen alla täydelliseksi :P

T.ap
[/quote]
Mikä vitun ruokakerma? Voi itku teidän avuttomien kanssa, ruokakermaa kalakeittoon, ei voi olla totta! Joko täysin kokonaan täysmaitoon tai kuohukermaa keitinliemen sekaan, mutta ei mitään ruokakermoja käytetä kalakeitossa tai oikeastaan muissakaan ruuissa. Yyhhhyyy....itkettäää....

Vierailija
18/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei sitä kanaa tarvitse tuntia pitää pöydällä, voi laittaa jääkaapista pannulle. Paa kuumalle pannulle ja paista niin kauan, kunnes on kokonaan ruskistunut joka puolelta. Tällöin lihassyyt palavat kiinni eikä nesteet karkaa pannulle. Pienennä lämpöä ja jätä hautumaan n. 10 minuutiksi.

Älä huoli vaikka et heti ensimmäisellä kerralla onnistu. Harjoitus tekee mestarin.

Vierailija
19/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanan maustaminen: ei tarvitse muuta kuin tuoretta sitruunaa, suolaa & pippuria

Vierailija
20/28 |
16.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

 

Noi fileet on huonoa lihaa, sellaista purua, ei niistä saa meheviä vaikka paistais miten. Osta paistileikkeitä niissä on vähän rasvaakin. Ei tarvi mitään kuumaa pannua eikä tuu nesteet ulos.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä viisi kolme