Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kotijogurtti?

Vierailija
23.06.2015 |

Voiko itsetehtyyn jogurttiin tulevan maidon lämmittää mikrossa? Silloinhan se ei kai kiehu.Vai pitääkö kiehauttaa kattilassa, jotta ei tulisi mitään pöpöjä? Jossain kyllä luki ettei edes kannatta antaa kiehua...

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
24.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nostanpas jos jollain tietoa.

Vierailija
2/2 |
24.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehkä paras lämmittää kattilassa. Ei maidon kai tarvitse olla kovin lämmintä, mutta jääkaappikylmässä maidossa ei happaminen ala. Maidon voi lämmittää ns. kädenlämpöiseksi. Periaatteessa maidon voisi antaa myös olla huoneenlämmössä muutaman tunnin ennen hapatukseen käytettävän jogurttitilkan lisäämistä. Maitoa ei siis kuumenneta hygieniasyistä, vaan koska ihan kylmässä maidossa ei lähde tarvittava mikrobitoiminta käyntiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kaksi