Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ensimmäinen täytekakkuni.. Vinkkejä?

Vierailija
02.06.2015 |

Teen kummilleni synttäri kakkua. Kitkat kakku olisi tarkoitus tehdä. Onko tämä hyvä ohje? Täytettä lähinnä mietin. Onko siis hyvä täyte?
http://cookingwithmarion.blogspot.fi/2013/10/kitkat-cake.html?m=1

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
02.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Up

Vierailija
2/8 |
02.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Osaako joku neuvoa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
02.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

?

Vierailija
4/8 |
02.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nam nam näyttää hyvältä:) uskon että tulee maistumaan!

Vierailija
5/8 |
02.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vadelmaa, kermaa ja banaania? Banaania en ole kokeillut mutta kyllähän vadelma ja kerma ainakin toimii. vatkaa kerma ja testaa pikkumäärällä lusikkaan että miltä noi maistuu yhdessä.

Muutenkin olen kakkupohjan tehnyt sillä vanhalla nyrkkisäännöllä että samanverran munia + vehnäjauhoja + sokeria (siis tilavuutta, esim samanlaisiin laseihin yhtä paljon kaikkia kolmea). Munat ja sokeri siis vatkataan kunnolla ja sitten jauhot + leivinjauhe sekoitetaan keskenään ja lopuksi tähän munasokerivaahtoon ja uuniin.

Vierailija
6/8 |
02.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ihan ensimmäistä täytekakkuasi olet tekemässä, niin noudata ohjetta. Eli uuni lämpiämään ensin!

Vatkaa muna-sokerivaahto kunnolla. Tuoreita munia ei kannata leivonnassa käyttää, vähän vanhemmat vatkaantuu paremmin.

Kakkupohjan jakaminen onnistuu parhaiten hammaslangalla.

Kostuttaminen on taitolaji. Kuiva kakku ei maistu kenellekään, mutta tarkoitus ei ole myöskään että neste lilluu siinä taikinassa.

Ohje vaikuttaa tosi herkulta!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
02.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kakkupohja: korvaa puolet vehnäjauhosta perunajauholla, tulee jämerämpi rakenne. Huoneenlämpöiset kananmunat vatkautuvat paremmin.

Kostutus: kostuta edellisenä iltana, niin kosteus ehtii tasaantua (kuvun alla)

 

t. kantapään kautta oppinut :-)

Vierailija
8/8 |
02.06.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos ensimmäistä täytekakkua olet tekemässä, niin älä valitse tuota.