Mies29 miettii; miksei jauhelihoja myydä valmiiksi paistettuna?
Olisi kätevämpää paistaa kaupassa esim 200 kiloa kerralla ja sitten myydä koteihin jottei tarvitsisi jokaisen paistaa erikseen?
-Mies 29v-
Kommentit (15)
Ohi aiheen, mutta itse EN tahtois valmiiksi paistettua jauhelihaa koska haluan tietää MILLÄ se paistetaan. Toki teollisuudessa voi olla uunit tmv. jóissa ei mitään rasvoja tarvita, mutta itse mieluiten paistan jauhelihan extra virgin oliiviöljyllä en millään "palmuöljyllä" tmv. jos olisi ns. etukäteen paistettua niin VARMASTI tehtäisiin mahdollisimman halvalla --> huonolla laadulla.
Se on vain evoluution tapa karsia joukosta yksinkertaiset yksilöt.
Ja jauheliha saa oudon maun monesti kun sen lämmittää uusiksi
Ainakin myyty on! Ja ellet sinä ja joku muu oo niitä ostanu tarpeeks, että kannattaa, niin en mahda mitään.
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 01:21"]Se on vain evoluution tapa karsia joukosta yksinkertaiset yksilöt.
[/quote] :D
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 01:19"]
Ohi aiheen, mutta itse EN tahtois valmiiksi paistettua jauhelihaa koska haluan tietää MILLÄ se paistetaan. Toki teollisuudessa voi olla uunit tmv. jóissa ei mitään rasvoja tarvita, mutta itse mieluiten paistan jauhelihan extra virgin oliiviöljyllä en millään "palmuöljyllä" tmv. jos olisi ns. etukäteen paistettua niin VARMASTI tehtäisiin mahdollisimman halvalla --> huonolla laadulla.
[/quote]
Paitsi, että jauhelihan paistamiseen ei tarvita minkäänlaista lisärasvaa, ei oliiviöljyä, ei palmuöljyä, ei margariinia, eikä voita.
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 01:19"]Ohi aiheen, mutta itse EN tahtois valmiiksi paistettua jauhelihaa koska haluan tietää MILLÄ se paistetaan. Toki teollisuudessa voi olla uunit tmv. jóissa ei mitään rasvoja tarvita, mutta itse mieluiten paistan jauhelihan extra virgin oliiviöljyllä en millään "palmuöljyllä" tmv. jos olisi ns. etukäteen paistettua niin VARMASTI tehtäisiin mahdollisimman halvalla --> huonolla laadulla.
[/quote]
En mä käytä paistamiseen rasvaa, mutta miksi sä käytät? Sen paistamisen yhteydessä lähtee ihan tarpeeksi rasvaa ja sillähän se jauheliha paistuu. Turhaan käytät ylimääräistä, tulee vaan turhan vetistä.
[quote author="ExoPol" time="25.01.2015 klo 01:57"]
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 01:19"]
Ohi aiheen, mutta itse EN tahtois valmiiksi paistettua jauhelihaa koska haluan tietää MILLÄ se paistetaan. Toki teollisuudessa voi olla uunit tmv. jóissa ei mitään rasvoja tarvita, mutta itse mieluiten paistan jauhelihan extra virgin oliiviöljyllä en millään "palmuöljyllä" tmv. jos olisi ns. etukäteen paistettua niin VARMASTI tehtäisiin mahdollisimman halvalla --> huonolla laadulla.
[/quote]
Paitsi, että jauhelihan paistamiseen ei tarvita minkäänlaista lisärasvaa, ei oliiviöljyä, ei palmuöljyä, ei margariinia, eikä voita.
[/quote]
Voissa meillä paistetaan ja ihan valurautapannussa. Ei sellaista tavaraa voi mikään firma myydä. Voi on tässä maassa se pahin synti.
Pyrin syömään oliiviöljyä tietyn määrän per vuorokausi.
3
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 02:20"]
Pyrin syömään oliiviöljyä tietyn määrän per vuorokausi.
3
Ei sitä oliiviöljyä paistamiseen kannata käyttää. Vedä raakana salaatin kastikkeena, niin saat terveyshyödyt täysimääräisenä. Paistamiseen voit käyttää vähemmän kuumennuksessa hapettuvia rasvahappoja sisältäviä rasvoja esim. voita.
[/quote]
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 01:17"]
[/quote]
Mitenköhän siitä paistetusta jauhelihasta sais pyöriteltyä lihapullat!
[quote author="Vierailija" time="02.10.2015 klo 23:00"]
Mitenköhän siitä paistetusta jauhelihasta sais pyöriteltyä lihapullat!
[/quote]Ei siitä tietenkään lihapullia pyöritellä. Jos lihapullia haluaa, ostetaan Mummonlihapullia.
[quote author="ExoPol" time="25.01.2015 klo 01:57"]
[quote author="Vierailija" time="25.01.2015 klo 01:19"]
Ohi aiheen, mutta itse EN tahtois valmiiksi paistettua jauhelihaa koska haluan tietää MILLÄ se paistetaan. Toki teollisuudessa voi olla uunit tmv. jóissa ei mitään rasvoja tarvita, mutta itse mieluiten paistan jauhelihan extra virgin oliiviöljyllä en millään "palmuöljyllä" tmv. jos olisi ns. etukäteen paistettua niin VARMASTI tehtäisiin mahdollisimman halvalla --> huonolla laadulla.
[/quote]
Paitsi, että jauhelihan paistamiseen ei tarvita minkäänlaista lisärasvaa, ei oliiviöljyä, ei palmuöljyä, ei margariinia, eikä voita.
[/quote]
Kyllä tarvitaan. Jää valurautaan kiinni ilman. Vähärasvainen nauta etenkin.
http://www.makuja.fi/artikkelit/1709021/ajankohtaista/is-uusavuttomuuden-huippu-suomalaisille-myydaan-nyt-valmiiksi-paistettua-jauhelihaa/