Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Lidlin ketsupit voittivat ylivoimaisesti makutestissä!

Vierailija
12.11.2014 |

Lidlin edulliset Saksassa tehdyt ketsupit voittivat ylivoimaisesti Helsingin Sanomien makutestin!!!

http://www.hs.fi/ruoka/a1415164402096

 

Kommentit (16)

Vierailija
1/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jaa, mitä niissä on? Itse olen tottunut syömään luomu ketsuppia ilman mitään ylimääräistä, lidlissä on harvoin mitään aidosti luomua.

Vierailija
2/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on tosi hyvää ketsuppia, juuri tämä testin voittanut luomuketsuppi.  Lisäksi se on lasipullossa, joka on myös plussaa.  Eipä tule roskikseen täytettä :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pitää käydä huomenna hakemassa yks tollanen ketsuppipullo, multa meinaan pääs just loppumaan. Vois vaikka pyörälenkin vetästä samalla. Lidl on parantanu touhuaan kuin sika juoksuaan mitä tulee laatuun, alussa kun tänne toi Lidl tuli niin aika suppeeta oli valikoimat, mutta nytten rupeaa jo löytämään kaikenlaista ihan laadukasta tavaraa.

Vierailija
4/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo, no noi euroopna "luomut" eivät ole luomua jos vertaa mitä suomessa luomu tarkoittaa. Euroopan luomu on vähän sama kuin meidän normaali kotimaiset kasvikset ja vihannekset. Pikkasen eri kriteerit .

Mutta joo, varmaan ihan hyvää, en ole maistanut. 

Vierailija
5/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voisitko hieman selventää mikä ero noissa luomuissa on, rupesi ihan kiinnostamaan.

Vierailija
6/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ilona-ketsuppi on parasta :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

6, luomu ei ole niin luomua, kuin suomessa, ihmiset vain kuvittelee että joka maassa on samat säännöt.

Luomutuotannossa torjunta-aineiden ja lääkinnän käyttökieltoja valvotaan tarkasti suomessa, mutta ei suinkaan joka maassa ole samanlaista, ja kun mietitään ihan koko tuotantoketjua, suomen luomu on aidosti luomumpaa, euroopassa tuotantoketju ei ole 100%. 

 

Vierailija
8/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.11.2014 klo 01:37"]

6, luomu ei ole niin luomua, kuin suomessa, ihmiset vain kuvittelee että joka maassa on samat säännöt.

Luomutuotannossa torjunta-aineiden ja lääkinnän käyttökieltoja valvotaan tarkasti suomessa, mutta ei suinkaan joka maassa ole samanlaista, ja kun mietitään ihan koko tuotantoketjua, suomen luomu on aidosti luomumpaa, euroopassa tuotantoketju ei ole 100%. 

 

[/quote]

Kyllä minäkin pystyn googlettamaan jotain diipa daapaa luomusta, mutta mitenköhän mahtaa olla asia juuri tämän ketsupin kohdalla, kuinka luomua ja miten vertautuu suomalaiseen jos miettii hintalaatu suhdetta.

Se minua kiinnostaisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

saksassa luomu on noin 30 vuotta suomea edellä, mitä merkintöihin ja kriteereihin tulee.

Vierailija
10/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Myös Lidlin sinappi on parasta. Ja makkara ja säilykeliha ja pussimuusi ja hernesoppa ja....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

10 ,väärin. Sakassa luomun kulutus on suurta, mutta suomessa edelleen on tiukemmat säädökset oman maan luomuun.

9, googleta ihmeessä, varmaan sitten tiedät kun olet googlannut, että kyseisellä merkillä (Biotrend) ei ole kovin kauaa edes ollut omaa sertf. Ja halpa hinta tarkoittaa usein tuotteesta riippuen enemmän vettä, sokeria tai muita mausteita, ja edelleen KOKO TUOTANTOKETJU luomua, tiedät varmaan kun googlailet, mitä sekin tarkoittaa, ja kyseinen luomuimerkki lidlissä.... noh, sillä on aika monen monta tuotantolaitosta ja valvonta on hankalaa. 

Mutta googleta kaikkea, niin löydät varmaan tietoa, sitä kun on vaikea ajatella niillä omilla aivoillaan tai lukea ja oikeasti ymmärtää sitä tuoteselostetta=)

Vierailija
12/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.11.2014 klo 01:48"]

10 ,väärin. Sakassa luomun kulutus on suurta, mutta suomessa edelleen on tiukemmat säädökset oman maan luomuun.

9, googleta ihmeessä, varmaan sitten tiedät kun olet googlannut, että kyseisellä merkillä (Biotrend) ei ole kovin kauaa edes ollut omaa sertf. Ja halpa hinta tarkoittaa usein tuotteesta riippuen enemmän vettä, sokeria tai muita mausteita, ja edelleen KOKO TUOTANTOKETJU luomua, tiedät varmaan kun googlailet, mitä sekin tarkoittaa, ja kyseinen luomuimerkki lidlissä.... noh, sillä on aika monen monta tuotantolaitosta ja valvonta on hankalaa. 

Mutta googleta kaikkea, niin löydät varmaan tietoa, sitä kun on vaikea ajatella niillä omilla aivoillaan tai lukea ja oikeasti ymmärtää sitä tuoteselostetta=)

[/quote]

No nämä sinunkin tiedot perustuu enemmän luuloihin kuin tietoon, joten en paljon sinuna keulisi, kaikenmaailman olettamuksiahan voi luulopohjalta tehdä, pitääkö ne paikkansa on sitten eri juttu.

Eli et tiedä yhtään mitään, mutta kova hinku leikkiä jotain besserwisseriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tavallinen ketsuppi on suureksi osaksi erittäin haitallista glukoosi-fruktoosisiirappia. Sellaista moskaa ei kukaan terveydestään välittävä laita vapaaehtoisesti suuhunsa!

Ainoa terveellinen ketsuppi on 90% tomaattia sisältävä Heinzin "vähemmän suolaa ja sokeria" ketsuppi, jossa ei ole lainkaan glukoosi-fruktoosisiirappia ja joka on siis käytännössä puhdasta tomaattia ja aitoja mausteita!

https://www.ruoka.net/cgi-bin/nph-cgi/~5dxvx0000001/?Y999=PIF&Y104=87157062&Y209=1

 

Tavallisissa ketsupeissa on alle puolet tomaattia ja kymmeniä prosentteja tuota glukoosi-fruktoosisiirappia!

Kannattaa lukea vähän faktaa tuosta kuolemanlitkusta nimeltä glukoosi-fruktoosisiirappi, ennen kuin pistää sitä suuhunsa:

 

http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2012/02/glukoosi-fruktoosisiirappi-paholaisen.html

 

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1372046881594

 

 

Vierailija
14/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="12.11.2014 klo 03:36"]

Tavallinen ketsuppi on suureksi osaksi erittäin haitallista glukoosi-fruktoosisiirappia. Sellaista moskaa ei kukaan terveydestään välittävä laita vapaaehtoisesti suuhunsa!

Ainoa terveellinen ketsuppi on 90% tomaattia sisältävä Heinzin "vähemmän suolaa ja sokeria" ketsuppi, jossa ei ole lainkaan glukoosi-fruktoosisiirappia ja joka on siis käytännössä puhdasta tomaattia ja aitoja mausteita!

https://www.ruoka.net/cgi-bin/nph-cgi/~5dxvx0000001/?Y999=PIF&Y104=87157062&Y209=1

 

Tavallisissa ketsupeissa on alle puolet tomaattia ja kymmeniä prosentteja tuota glukoosi-fruktoosisiirappia!

Kannattaa lukea vähän faktaa tuosta kuolemanlitkusta nimeltä glukoosi-fruktoosisiirappi, ennen kuin pistää sitä suuhunsa:

 

http://medianvahtikoira.blogspot.fi/2012/02/glukoosi-fruktoosisiirappi-paholaisen.html

 

http://www.hs.fi/ulkomaat/a1372046881594

 

 

[/quote]

 

Juuri näin.

Täällä mammat horisee jostain luomusta, jolla ei ole mitään tekemistä terveyden kanssa, ja kittaavat samaan aikaan puhdasta myrkkysokeria kiduksiinsa.

Ei tiedä itkeäkö vai nauraa moiselle tietämättömyydelle ja typeryydelle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi en tykkää Heinzin ketsupin mausta??

Mikä vika on oikeasti on:

http://www.k-ruoka.fi/pirkka-tuotteet/pirkka-sokeroimaton-tomaattiketsuppi-450g/

Vierailija
16/16 |
12.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

On se jännä miten me suomalaiset ollaan yhä hengissä kun joka kauppa myy pelkästään myrkkyjä

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yksi kolme