Lue keskustelun säännöt.
Miten parhaimman makuista kahvia?
18.11.2014 |
Suodatinkahvi alkanut kyllästyttää ja kaipaisin aamujen piristykseksi parempaa kahvia. Tähän mennessä olen juonut lähinnä Juhla mokkaa ja vasta viime aikoina olen tykästynyt tummapaahtoiseen kahviin. Muistelin parin vuoden takaista Italian reissua ja siellä juotua hyvää kahvia. Kahvi oli aika vahvaa ja tummapaahtoista, mutta ei kuitenkaan espressoa. Miten saan siis itse keitettyä tuollaista italialaistyylistä kahvia? Mutteripannu vai joku kahvikone? Niistä kapselikoneista en oikein innostu.
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Mutteripannnu ja hienoksi jauhettu tummapaahtoinen kahvi kuumalla maidolla on ihan parasta. Itse pidan eniten lavazzan kahvista ja moni muukin meilla kayva meinaa ostaa mutteripannun joten ei se kovin pahaa ole. Itseani suomalaisten suosimat suodatin kahvit narastaa enka pida mausta.