Onko kannellinen savipata hyvä jos tykkää uuniruoista?
sellanen vaalean oranssi tms ilmeisesti savesta tehty missä on kansi samasta aineesta. Onko hyvä?
Kommentit (9)
Ei riitä :(
Tuleeko tuollaisella mitä kuvailin hyvää ruokaa? Jotenkin mietin että onko se huokoinen, tuleeko liemi läpi?
Ap
Jos haluaa vähän kevyemmän, ja tottakai hyvän, osta tupperin ultra pro.
[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 21:10"]
Jos haluaa vähän kevyemmän, ja tottakai hyvän, osta tupperin ultra pro.
[/quote]
Kallis, mutta usein saa lahjana, itsekin sain, ja on kyllä hyvä. Se paistaa vähän eri tavalla kuin muut, ja sitä jaksaa nostella vaikka on paljon tavaraa sisällä.
Lihasta tulee vaaleaa, jos haluaa siihen väriä pitää ruskistaa vähän. Jos haluaa terveellistä ruokaa niin on hyvä, käytin paljon 80 luvun alussa.
[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 21:08"]
Ei riitä :( Tuleeko tuollaisella mitä kuvailin hyvää ruokaa? Jotenkin mietin että onko se huokoinen, tuleeko liemi läpi? Ap
[/quote]
No tuleeko kukkaruukuista ja muista saviesineistä vesi läpi? Savipata on ihan kelpo astia, mutta pitää muistaa huoltaa ja liottaa. Valurauta on helppohoitoisempi ja ei tietenkään hajoakaan niin helposti.
Mä suosittelen taginea (tajine, tagine), tehty savesta, on kestävä. Oikein tehtynä täydellistä lihaa (ei ole vaikeaa). Tagine on nimitys myös siinä tehdylle marokkolaiselle pataruoalle. Kannattaa etsiä reseptejä netistä, varsinkin ranskaksi ja englanniksi. :)
Mä suosittelen taginea (tajine, tagine), tehty savesta, on kestävä. Oikein tehtynä täydellistä lihaa (ei ole vaikeaa). Tagine on nimitys myös siinä tehdylle marokkolaiselle pataruoalle. Kannattaa etsiä reseptejä netistä, varsinkin ranskaksi ja englanniksi. :)
Valurautainen on vielä parempi jos rahat riittää.