Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Onko kannellinen savipata hyvä jos tykkää uuniruoista?

Vierailija
22.10.2014 |

sellanen vaalean oranssi tms ilmeisesti savesta tehty missä on kansi samasta aineesta. Onko hyvä?

Kommentit (9)

Vierailija
1/9 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valurautainen on vielä parempi jos rahat riittää.

Vierailija
2/9 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei riitä :(
Tuleeko tuollaisella mitä kuvailin hyvää ruokaa? Jotenkin mietin että onko se huokoinen, tuleeko liemi läpi?
Ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/9 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos haluaa vähän kevyemmän, ja tottakai hyvän, osta tupperin ultra pro. 

Vierailija
4/9 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 21:10"]

Jos haluaa vähän kevyemmän, ja tottakai hyvän, osta tupperin ultra pro. 

[/quote]

Kallis, mutta usein saa lahjana, itsekin sain, ja on kyllä hyvä. Se paistaa vähän eri tavalla kuin muut, ja sitä jaksaa nostella vaikka on paljon tavaraa sisällä.

Vierailija
5/9 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lihasta tulee vaaleaa, jos haluaa siihen väriä pitää ruskistaa vähän. Jos haluaa terveellistä ruokaa niin on hyvä, käytin paljon 80 luvun alussa.

http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/keittiovalineet-ja-laitteet/savipata-romertopf-testissa/0218010-24209

Vierailija
6/9 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="22.10.2014 klo 21:08"]

Ei riitä :( Tuleeko tuollaisella mitä kuvailin hyvää ruokaa? Jotenkin mietin että onko se huokoinen, tuleeko liemi läpi? Ap

[/quote]

No tuleeko kukkaruukuista ja muista saviesineistä vesi läpi? Savipata on ihan kelpo astia, mutta pitää muistaa huoltaa ja liottaa. Valurauta on helppohoitoisempi ja ei tietenkään hajoakaan niin helposti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/9 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos :)
Ap

Vierailija
8/9 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä suosittelen taginea (tajine, tagine), tehty savesta, on kestävä. Oikein tehtynä täydellistä lihaa (ei ole vaikeaa). Tagine on nimitys myös siinä tehdylle marokkolaiselle pataruoalle. Kannattaa etsiä reseptejä netistä, varsinkin ranskaksi ja englanniksi. :) 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/9 |
22.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä suosittelen taginea (tajine, tagine), tehty savesta, on kestävä. Oikein tehtynä täydellistä lihaa (ei ole vaikeaa). Tagine on nimitys myös siinä tehdylle marokkolaiselle pataruoalle. Kannattaa etsiä reseptejä netistä, varsinkin ranskaksi ja englanniksi. :)