Onko turvallista syödä juustoja ulkomailla?
Tarkoitan siis pehmeitä juustoja tai sitten markkinoilla kun on myynnissä vaikka minkälaisia? Ne on intohimoni, mutta mitä niistä nyt voikaan saada vai onko turvallisia
Kommentit (25)
"Ulkomaat" on aika laaja käsite. Brietä Ruotsissa vai paikallista herkkua Ruandassa?
Ei, niistä saa saman tien syövän ja hivin
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:31"]
Miksi ei voisi?
[/quote]
listeriariskin takia (en ole raskaana)
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:33"]
"Ulkomaat" on aika laaja käsite. Brietä Ruotsissa vai paikallista herkkua Ruandassa?
[/quote]
Englannissa
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:35"]
Ei, niistä saa saman tien syövän ja hivin
[/quote]
Miksi pitää olla ilkeä? Onko huono päivä?
Ne aiheuttavat spontaanin itsesyttymisen. Etenkin ranskalainen camembert.
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:43"]
Ne aiheuttavat spontaanin itsesyttymisen. Etenkin ranskalainen camembert.
[/quote]
Huono päivä?
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:43"]
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:33"]
"Ulkomaat" on aika laaja käsite. Brietä Ruotsissa vai paikallista herkkua Ruandassa?
[/quote]
Englannissa
[/quote]
Nimenomaan Englannissa saat saman tien paskahalvauksen ja luuvalon jos katsotkaan juustohyllyyn päin. Ei kande ees matkustaa, saatat altistua hiukkasille.
No listeriariski on tosiaan aina pastöroimattomassa juustossa. Paha sitä sanoa jossain markkinoilla onko pastöroitu vai ei. Todennäköisempää on että ei ole. Ainoastaan Suomessa kaikki pastöroidaan.
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:43"]
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:33"]
"Ulkomaat" on aika laaja käsite. Brietä Ruotsissa vai paikallista herkkua Ruandassa?
[/quote]
Englannissa
[/quote]
No siellä elintarvikehygienia on hyvää eurooppalaista tasoa.
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:44"]
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:43"]
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:33"]
"Ulkomaat" on aika laaja käsite. Brietä Ruotsissa vai paikallista herkkua Ruandassa?
[/quote]
Englannissa
[/quote]
Nimenomaan Englannissa saat saman tien paskahalvauksen ja luuvalon jos katsotkaan juustohyllyyn päin. Ei kande ees matkustaa, saatat altistua hiukkasille.
[/quote]
Mikä ihme teitä vaivaa? Onko helle pehmittänyt pään vai mikä on =) uskomattomatonta.
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:47"]
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:43"]
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:33"]
"Ulkomaat" on aika laaja käsite. Brietä Ruotsissa vai paikallista herkkua Ruandassa?
[/quote]
Englannissa
[/quote]
No siellä elintarvikehygienia on hyvää eurooppalaista tasoa.
[/quote]
Juu, lähinnä sitä listeriaa mietin. Mutta toisaalta syön suomessakin mitä tahansa ulkomaalaisia juustoja (tuskin nekään on pastöroitu)
Juu on vaarallisia. Siksi ulkomaalaiset heittävät kaikki omat juustonsa roskiin ja tilaavat Suomesta kaiken juuston mitä oikeasti syövät.
Mikä älytön kysymys tämä oli olevinaan?!
Raskaana ollessani en syönyt pehmeitä juustoja Ranskassa, mutta kun en ole raskaana syön mitä haluan. En nyt suoranaisesti ilahtuisi saadessani listerian, mutta se on kuitenkin aikuiselle ihan ratkaisevasti vähemmän vaarallinen tauti kuin sikiölle, joka voi siihen kuolla. Useinhan sitä jotain pöpöjä matkoilta muutenkin tuo mukanaan...
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:49"]
Juu on vaarallisia. Siksi ulkomaalaiset heittävät kaikki omat juustonsa roskiin ja tilaavat Suomesta kaiken juuston mitä oikeasti syövät.
Mikä älytön kysymys tämä oli olevinaan?!
[/quote]
et sitten ole listeriasta kuullut?
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:49"]
Raskaana ollessani en syönyt pehmeitä juustoja Ranskassa, mutta kun en ole raskaana syön mitä haluan. En nyt suoranaisesti ilahtuisi saadessani listerian, mutta se on kuitenkin aikuiselle ihan ratkaisevasti vähemmän vaarallinen tauti kuin sikiölle, joka voi siihen kuolla. Useinhan sitä jotain pöpöjä matkoilta muutenkin tuo mukanaan...
[/quote]
ok, kiitti sulle
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:44"][quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:43"]
Ne aiheuttavat spontaanin itsesyttymisen. Etenkin ranskalainen camembert.
[/quote]
Huono päivä?
[/quote]
Huono huumorintaju?
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:50"][quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:49"]
Juu on vaarallisia. Siksi ulkomaalaiset heittävät kaikki omat juustonsa roskiin ja tilaavat Suomesta kaiken juuston mitä oikeasti syövät.
Mikä älytön kysymys tämä oli olevinaan?!
[/quote]
et sitten ole listeriasta kuullut?
[/quote]
Kyllä, kaikki ulkomaalaiset sairastuvat jatkuvasti listeriaan.
Toistan edellisen kommentoijan kysymyksen: Mikä älytön kysymys tämä oli olevinaan?
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:50"]
[quote author="Vierailija" time="09.07.2014 klo 15:49"]
Juu on vaarallisia. Siksi ulkomaalaiset heittävät kaikki omat juustonsa roskiin ja tilaavat Suomesta kaiken juuston mitä oikeasti syövät.
Mikä älytön kysymys tämä oli olevinaan?!
[/quote]
et sitten ole listeriasta kuullut?
[/quote]
Ja sehän tappaakin ulkomailla juustonsyöjiä läjiin ja pinoihin. Sairaalat hukkuu listeriapotilaisiin Ranskassa, sehän on tunnettu tosiasia.
Jotain rajaa nyt tähän. Milläköhän 6 miljardia ihmistä Suomen ulkopuolella pysyy hengissä kun syövät ihan ulkomaalaista ruokaa?
Miksi ei voisi?