Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kumpi ensin? Keitetään iso kaali ja pilkotaan vai pilkotaan ja keitetään pilkottu?

Vierailija
17.01.2013 |

Joka asiasta hirveä vääntö. Oltaisiin tekemässä kaalilaatikkoa.

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
17.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

muuten saat keittää vuorokauden sitä : )

Vierailija
2/8 |
17.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta kaalilaatikkoon ei tarvitse keittää. Vaan pilkot, ruskistat/pehmennät hieman paistinoannulla ja sillen uuniin kypsymään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
17.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eka pilkon kaalin ja sipulin ja sit freesailen öyjyssä kattilassa, että jonkin verran pehmenee.

Vierailija
4/8 |
17.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Isoa kaaliahan saa kokonaisena keittää ikuisuuden, pilkottuna kypsyy paljon nopeammin. Ja pilkottunahan se siihen ruokaan tulee, joten en käsitä miksi se pitäisi kokonaisena keittää? Helpompi se on ensin pilkkoa ja sitten keittää.

Vierailija
5/8 |
17.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teet kääryleitä niin silloin ei tarvitse kuin "porata" kanta/keskiosa pois ja sen jälkeen keittäessä irrotella aina päällimmäiset lehdet.

Vierailija
6/8 |
17.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

kumpikaan, unohda koko keittäminen, se ei kuulu kaalilaatikon tekoon.

Kokonainen kaali keitetään vain kaalikääryleitä tehdessä, siinäkin niitä lehtiä poistetaan sitä mukaa kun pehmenevät, niin keittäminen ei kestä kauan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
17.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja tee lasagnea, se on parempaa.

Vierailija
8/8 |
17.01.2013 |
Näytä aiemmat lainaukset

Itse teen näin:

- 3 dl vettä ja kasvis-tai lihaliemikuutio

- kun vesi kiehuu lisään 1,5 dl tummaa riisiä

- sitten lisään (keittämättömän) kaalisilpun

- haudutan n 20 min että kaali pehmenee

- suolaa ja pippuria



Ruskistan jauhelihan ja maustan



Yhdistän em, lisään siirappia. Laitan vuokaan ja päälle vielä siirappia. Haudutan pitkään ja hartaasti.