Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

KERTOKAA IHANIMMAT PATARUOKARESEPTINNE! MUHII KATTILASSA/UUNISSA KAUAN...

Vierailija
10.09.2012 |

Jotain lihaa, kasviksia, tomaattipyrettä tms? Ja muhii kauan kattilassa liedellä tai sitten uunissa valmistettava. Mitä te laitatte sellaisiin ruokiin? Kaipaisin vaihtelua näihin helppoihin ruokiin. Kiitos! :)

ap

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
10.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudan paistia (pieninä paloina)

Sipulia

Suppilovahveroita



Paistoin kevyesti pannulla useassa erässä ja laitoin pataan. Päälle kermaa, vettä, lihafondia, pippuria, smetanaa, mozzarellaa (tuoretta löllöä :)) ja hieman soijaa taisin laittaa.



Haudutin noin 2,5 tuntia. Mureaa ja todella hyvää. Se mozzarella vähän epäilytti mutta se oli täysin kymppi.

Vierailija
2/8 |
10.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Naudan paistia (pieninä paloina)

Sipulia

Suppilovahveroita

Paistoin kevyesti pannulla useassa erässä ja laitoin pataan. Päälle kermaa, vettä, lihafondia, pippuria, smetanaa, mozzarellaa (tuoretta löllöä :)) ja hieman soijaa taisin laittaa.

Haudutin noin 2,5 tuntia. Mureaa ja todella hyvää. Se mozzarella vähän epäilytti mutta se oli täysin kymppi.


Kiitos! Kokeilen reseptiäsi, kuulostaa niin makoisalta! Tykkään sienistä ja mozzarellastakin :)

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
10.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen usein tällästä:



possun sisäfile pötkö (tarjouksesta ostan pakkaseenkin) josta leikkaan pihvejä, kierittelen ne vehnäjauhoissa jossa seassa mausteita.

ruskistan kevyesti pannulla ja sitten sipuleiden ja mustapippureiden ja lihaliemen kanssa uuniin. siellä pari tuntia ja lisään kerman ja hieman maizzenaa jotta kastikkeesta tulee paksua. annan vetäytyä vielä hetken kannen alla. Tarjoillaan keitettyjen pottujen kanssa. ja punajuuria ja vihersalaattia lisukkeeksi.

Vierailija
4/8 |
10.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

porkkanaa 2-3

sipulia 2

lihaa (1 kg)

hapankaalia (vajaaseen kiloon lihaa rasiallinen eli n. 200 g)

punaista tai vihreää paprikaa 3

venäläisiä suolakurkkuja 1

tomaattipyrettä

valkosipulia 4 kynttä

paprikajauhoa 1 rkl

laakerinlehti

chilijauhoa tai -hippua

(chilipaprika)

mustapippuria

sitruunan kuorta

lihalientä (mieluiten melko voimakasta)



Ensin ruskistetaan lihat voissa, sitten lisätään kasviskuutiot ja mausteet kuullottumaan. Lisätään liemi, hapankaali, suolakurkut ja laakerinlehti. Haudutetaan uunissa 160' kunnes kypsää tai padassa n 3h. Valmiiseen ruokaan lisätään vielä 0,5-1 tl etikkaa. Jos halutaan ruokaisampi voi loppuvaiheessa lisätä muutaman perunanlohkon.



Lopputulos on jotain padan ja keiton väliltä:) Ja tajuttoman hyvää!!

Vierailija
5/8 |
10.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kasviksista kun lähtee kaikki vitamiinit ja hivenaineet jos niitä tuntitolkulla muhittaa uunissa.

Vierailija
6/8 |
10.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kasviksista kun lähtee kaikki vitamiinit ja hivenaineet jos niitä tuntitolkulla muhittaa uunissa.

ei kai ne minnekään haihdu? jos ne irtoaa vihanneksista niin ne löytyy liemestä! ja sekin on tarkoitus syödä, ainakin meidän perheessä!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
10.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

2 kg hirvenlihaa

6 tomaattia

1 paprika

3 isoa sipulia

4 porkkanaa

suolaa, valkopippuria



Paloittelin lihat ja ruskistin. Paloittelin muut. Kiehutin liedellä 2 h, sitten suurustin liemen ja tunniksi uuniin

Vierailija
8/8 |
10.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja paistetaan todella kuumalla pannulla.

Laitetaan uuniin liha ja vähän vettä, sekä keitettyä kahvia.

Mausteeksi ei tarvi kuin suolaa ja vähän valkosipulia.

annetaan muhia uunissa kauan ja jossain loppuvaiheessa lisätään pari desiä kermaa.

Tarkkoja mittasuhteita en osaa sanoa, koska en juurikaan mittaile mitään.

Uuni voi olla lopussa tosi pienellä lämmöllä.

Parasta mitä olen syönyt.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän neljä neljä