Olin ktona kllo15.15 ja aloitin ruoanlaiton joka vasta nyt valmis :/
Miten menikin noin kauan, ensikerralla taidan käyttää marinoituja kanasuikaleita..
Tein siis kanakeiton johon kuorin, kuutioin jne porkkanoita, perunoita, purjoa ja paloittelin+paistoin kanan fileitä 800g.
Aikaa meni oikeasti 1h verran, ylikin, en tajua..
Jalat ihan muussina kun seisonut taas suuren osan pvästä josta ulkona n.4h ja heräsin aamulla 05.30 aamuvuoroon.
Huoh.
Kommentit (4)
ne ei eroa niistä itse pilkotuista mitenkään.
Mutta miten tuo marinoitujen kanojen käyttö on nopeampaa kuin marinoimattomien?
sua hidastaa? Tein viikonloppuna 20lle ihmiselle lohikeiton. Kuirin perunat, porkkanat sipulit ja paloittelin lohen. Työhön meni aikaa kokonaisuudessaan 1 tunti ja 20 minuuttia ja ape oli valmis. Tai sitten olet vaan tottumaton kuorija, siihenhän se aika sitten tuhraantuu.
tarjoile?) lisäainamössöjä.