Miten saatte uunipellit niin usein likaiseksi, että kerran tai kaksi viikossa pitää pestä?
Meillä tehdään paljon uuniruokia, mutta aina pellillä paperi. Todella harvoin tarvitsee pestä. ja olen todella tarkka puhtauden kanssa.
Joskus ällöttää kun kaikki ei käytä leivinpaperia, vaan laittaa kaikki suoraan pellille...
Kommentit (9)
Jos tekee pannukakkua, pestävä se pelti on vaikka olis kuinka paperi. Samojn pizzasta valuu paperin läpi helposti ja monista muista ruosista joissa on paljon rasvaa. Ei se paperi kovin paljon rasvaa pidätä.
Jos tekee pannukakkua, pestävä se pelti on vaikka olis kuinka paperi. Samojn pizzasta valuu paperin läpi helposti ja monista muista ruosista joissa on paljon rasvaa. Ei se paperi kovin paljon rasvaa pidätä.
Samaa ihmettelen kuten sitä miten sen saa ruostumaan puhki. Edellisen asuntoni edellinen asukas oli saanut pellit ihan kelvottomaan kuntoon.
En mä ymmärrä miten pizzaa tehdessä rasva menee läpi. Ei mun pizzzapohjaan edes tule mitään rasvaa.
menee helposti läpi, tai siis se rasva menee läpi. Ihan tavallisia leivinpapereita käytämme, sama juttu on sitten kaupan oma merkki tai vaikka Serla. Esim. jos teen jauhelihapihvejä, niin taatusti pitää pelti pestä vaikka kuinka olis ollut paperi.
Samaa ihmettelen kuten sitä miten sen saa ruostumaan puhki. Edellisen asuntoni edellinen asukas oli saanut pellit ihan kelvottomaan kuntoon.
En mä ymmärrä miten pizzaa tehdessä rasva menee läpi. Ei mun pizzzapohjaan edes tule mitään rasvaa.
Mun pizzapohjaan tulee öljyä. Plus että päältä voi valua juustonrasvaa ja se osaa luikerrella sinne alle. Pahin pellinsotkija on uunijuurekset. Niihin tulee paljon oliivioljyä ja se todellakin menee paperin läpi, jopa sen Serlan.
Uunijuurekset ja pihvit ymmärrän. Niissä rasva kyllä menee läpi.
Tosin itse teen uunijuurekset vuuassa.
Samaa ihmettelen kuten sitä miten sen saa ruostumaan puhki. Edellisen asuntoni edellinen asukas oli saanut pellit ihan kelvottomaan kuntoon.
En mä ymmärrä miten pizzaa tehdessä rasva menee läpi. Ei mun pizzzapohjaan edes tule mitään rasvaa.
Mun pizzapohjaan tulee öljyä. Plus että päältä voi valua juustonrasvaa ja se osaa luikerrella sinne alle. Pahin pellinsotkija on uunijuurekset. Niihin tulee paljon oliivioljyä ja se todellakin menee paperin läpi, jopa sen Serlan.
Uunijuurekset sotkee pahiten, sen öljyn takia.
ettei ne valmiit arkit peitä koko peltiä. Pannukakun paistan ilman paperia. ja lapset sotkee ruookaa laittaessaan/ leipoessaan.
Pesen pellit lähes jokaisen käytön jälkeen.
En jaksa niuhottaa jostain peltien siisteydestä, vaan katson sormien lävitse. Pääasia että tekevät yhdessä. Ja juu, käyttävät kyllä leivinpaperia, mutta joskus rasvoja vaan valuu sen ulkopuolellekin.
Meillä tehdään lähes joka ilta ruoka kotona eikä lämmitellä mitään mikroaterioita.